Aden sonuçtan hiç memnun değil

Deva Granit Mermer'den Şikayetçiyim

05 Ocak 2024 23:33

Yaklaşık 30 gün önce Trabzon şubesinden porselen tezgah aldık, arkadaşlar montajı güzel bir şekilde yaptı, doğalgaz hattı yapılmadığı için tezgahta boru için delinmesi gereken yeri delmediler.

Hassas malzeme olduğunu söylediler, doğalgaz tesisatı yapıldıktan sonra tekrar çağırmamız halinde tezgahı deleceklerini söylediler. Daha sonra doğalgaz tesisatı yapıldı, Trabzon şubesinden z*** hanım'ı aradığımızda kendilerinde delecek üç bulunmadığını söyledi. Biz doğal olarak bunu garipsedik ve bize deva mermeri tavsiye eden a** bey'i aradık. Oda bize halledeceğini söyledi, ve gerçekten halletti. Z*** hanım'ın biz yapamıyoruz dediği iş bir anda oldu. Mermer delimi için bile araya adam soktuk. Daha sonra ise doğalgaz borusunu sabitlemek için 8 mm'lik deliklere ihtiyacımız olduğunu öğrendik, firmanızı aradığımızda aldığımız cevap aynı. Bizde ona uygun üç bulunmamaktadır.

Satış sonrası her türlü desteği veririz diyen firmadan trajikomik iki cevap, ve müdür bey arayıp altı boş cümlelerle bizi ikna etmeye çalışıyor. Gerçekten itibarınıza çok önem veriyorsunuz!

Deva
Deva

Değerli Müşterimiz ; Öneri ve şikayetiniz bizim için önem arz etmekte olup yaşamış olduğunuz olumsuz durum karşısında firmamız ve Deva ailesi olarak özür dileriz. Konu hakkında ileride yaşanacak olumsuz durumlar ile ilgili gerekli eylem planlarımızı oluşturmuş olup siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına kendimizi daha fazla geliştirmekteyiz. Montajı güzel bir şekilde tamamlanan porselen tezgahınızı aileniz ile birlikte sağlıklı güzel günlerinizde mutlu anılarınızı biriktirerek vakit geçireceğiz bir ortam oluşturmasını dileriz. 7/24 iletişim hattımızın açık olduğunu tekrardan bildirip görüş ve önerileriniz bizim için değerlidir. Saygılarımızla...

deva-granit-mermerden-sikayetciyim-1.jpg

Yanlış Ölçüm Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Memnuniyetsizlik

17 Ekim 2025 12:17
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Merlot Mermer'den Mutfak Tezgahı Hizmetinde İletişim Ve Memnuniyetsizlik Sorunları

19 Mayıs 2025 10:18

Derya