Dermoeczanem'den Aldığım Avene Güneş Kremi Sorunu

Dermoeczanem'den Aldığım Avene Güneş Kremi Sorunu
20 Aralık 2024 22:145.604

07-10-2024 tarihinde Dermoeczanem'den avene güneş kremi sipariş ettim. Daha önceden defalarca avene güneş kremi kullanan biri olarak gelen ürünün eskilerle alakası yok. Gönderilen ürün güneş kremi gibi değil zeytinyağını yüzünüze sürmekten farksız. Dermoeczanem e güvenerek aldım param boşa gitti. Memnun kalmadım.

24 Aralık 2024 08:58 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Avene güneş kremi ile ilgili şikayetinizi dikkatle inceledik ve size daha açıklayıcı bilgiler sunmak istiyoruz. Aldığınız ürün, içerik ve kullanım amacı bakımından diğer Avene güneş kremlerinden farklıdır. Bu ürün, bebek ve çocuklar da dahil olmak üzere daha hassas ciltler için formüle edilmiştir ve normal güneş kremlerinden daha yağlı bir his bırakabilir. Bu, özellikle hassas ciltler için nemlendirici özellik taşırken, yağlı yapısı cildi nemlendirir ve besler. Ayrıca, bu ürün genellikle deniz veya havuza girenler için özel olarak üretilmiş olup, günlük kullanım için önerilen ürünler daha küçük boyutlarda ve farklı bir formülasyona sahiptir. Ürünün sayfasında da bu detaylara yer verilmiştir. Dermoeczanem Avene markasının yetkili satıcısıdır. Yaşadığınız olumsuz deneyim için tekrar üzgün olduğumuzu belirtir, başka bir konuda yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Dermoeczanem Üründe Küflenme Var!

DermoeczanemÜründe Küflenme Var!

Aysel
Dermoeczanem İade Talebi

Dermoeczanem İadeTalebi

Fatma
Dermoeczanem Bozuk Ürün Gönderilmesi!

DermoeczanemBozuk Ürün Gönderilmesi!

Sevgi