Derin Dindin Güzellik Merkezi Hayal Kırıklığına Uğratan Güzellik Salonu Deneyimi

28 Nisan 2024 01:4017.947

Derin Dindin adındaki işletme, iddia edilen profesyonellikten uzak bir güzellik salonu. Steril olmayan ortamda, tüm müşteriler aynı yere yatırılıyor. Yapılan işlemler ve uygulamalar konusunda netlik ve garanti verilmiyor. Müşterilere eksikliklerini vurgulayarak, yüksek fiyatlar sunuluyor. İkna çabaları ve olumsuz tutumlarla karşılaşıldığında ise müşterilere kapı gösteriliyor. Ayrıca, müşterilere istekleri dışında aktiviteler yaptırılmaya çalışılıyor.

28 Nisan 2024 01:32

Derin dindin hanım insanları aşağılıyor, en azından bana yapılan muamelede ben bunu gördüm. Kesinlikle profesyonel bir işletme değil, kurbanlık koyun gibi herkese aynı odada uygulamalar yapılıyor yan yana. Steril değil, hijyenik değil. Gözümle şahit oldum.

30 Ocak 2025 01:30

Benden kapora para istedi şikayetleri görünce gitmedim paramı geri istedim göndermedi istediğin yere şikayet et dedi dalga geçip hakaret etti bir de Nepam lazım bilmiyorum geri vermiyor üstüne para vermemi istiyor ürün almam için 6 ay geçerli kaporiniz dedi oninuzdeki ay dolacak maalesef ki insanlardan sadece para alıp amaç paramı almak istiyorum alamadım

Melike
Benzer Şikayeti Var
15 Ağustos 2024 05:52

Fatura ve fiş vermeyen asla sonuç alınmayan bir işletmedir kendileri. Bizzat gidip işlemler yaptırdım ve asla sonuç almadım Para iademi istediğimde ise benimle dalga geçtiler. Bende kendilerini ilgili makamlara şikayet ettim fatura ve fiş vermemekten maliye ye, derinmix adı altında yaptıkları asla yasal olmayan iğneli işlemden dolayıda saglik Bakanlığına şikayet ettim Yasal olmayan işlem yaptıkları için iğneleri merkezlerinde değil de çantalarında tasiyorlar. İste buradan anlayabilirsiniz nasıl insanları ve devleti kandırdıklarını. Bunu bizzat personelleri söylüyor ayrıca personellerine müşterilere karşı, işlemlerimizden kesin sonuç alırsınız diye zorla yalan soyletiyorlarmis Personeller bu yüzden zor durumda kaldıkları için isten çıkıyorlarmış

Enza Güzellik Merkezleri Enza Guzellik Dermapen Pişmanlığı

8 Nisan 2024 07:303.139

Yeterli özeni göstermeyen, samimi olmayan tavırlarla insanları yanıltan ve vaat ettikleri çözümleri sunamayan bir esteti...

Soft Güzellik Merkezi (Karşıyaka) Şikayetçiyim

Hijyen adına hiçbir şey yok. Yapılan güzel yorumlar cazip geliyor. İnsana ama gerçek yorumlar değil, kendilerinin yaptır...

4 Destek