Şahin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 11:25

8 Nisan 2023 tarihinde 3.024,47 TL'ye aldığım spor ayakkabı, tabanından 2'ye ayrıldı. 3 bin liraya ayakkabı alıyorum, 4 ay sonra 2 ye ayrılıyor. Üstelik aldığınız mağazanın ilgisizliğine maruz kalıyorsunuz. Ayakkabıyı sadece iş yerimde giydim. Turizm sektöründe yöneticiyim. Ve yoğun tempolarda rahat etmek için aldım. Dağ bayır kullansam ne olacakmış acaba? Tam bir hayal kırıklığı. Terracity'deki Derimod mağazasından almıştım. Mağazaya gittiğimde resmen başlarından savmaya çalıştılar. Hakkımızı aramak için kavga mı etmek gerekiyor illa? Sattığınız malın arkasında duramıyorsanız, niye satıyorsunuz o malı?

05 Eylül 2023 08:39

8 Nisan 2023 tarihinde 3.024,47 TL'ye aldığım spor ayakkabı, tabanından 2'ye ayrıldı. Ürüne ağustos ayında değişim kararı verildi. Ürünü aldığım yer olan Antalya Terracity Derimod mağazasına gittim. Nisan ayında aldığım spor ayakkabının bedeli kadar yani 3.024,47 liralık başka bir ürün alabileceğimi söylediler. Yapılmaya çalışılan ahlak problemine doğal olarak itiraz ettim. Değişim kararı verilen spor ayakkabımın yenisini ısrarla istedim. Siz gidin biz size kargoyla göndereceğiz, dediler. Ne mi oldu? Tarafıma spor ayakkabı yerine, siyah klasik bir kundura tarzı ayakkabı gönderildi. Sizin değişimden anladığınız bu mu?! Yoksa müşteriyi ne yerine koyuyorsunuz, bilelim. Ayakkabıyı görünce şok geçirdim. Mağazayı aradım. Ürünü getirmemi, bakacaklarını söylediler. İrem diye bir bayan müdürüne soracağını vs komik komik şeyler söylediler. 1. Benim sürekli mağazanıza uğrayacak vaktim yok. 2. Ürünümü tedarik edin, değişim için Ürününüz geldi, gelip alabilirsiniz diye bana bilgi verin. Sizin göreviniz bu. Müşteri sizin uşağınız değil. Bu mu sizin hizmet anlayışınız.

05 Eylül 2023 08:24
Terracity Derimod Spor Ayakkabı

Ürüne değişim kararı verildi. Ancak Antalya Terracity'deki Derimod mağazasına gittiğimde nisan ayında aldığım ayakkabının fiyatı kadar başka bir ayakkabı alabileceğim söylendi. Benim itirazım üzerine, değişim ürününü kargoyla bana göndereceklerini söylediler. 4 eylülde tarafıma gönderilen ürün siyah klasik bir ayakkabı... Benim aldığım spor ayakkabı. Resimlerde görünüyor. Adamlar bana değişim olarak kundura gönderiyor. Sizin değişimden anladığınız bu mu? Yoksa müşteriyi ne yerine koyuyorsunuz? Muratpaşa Terracity Derimod u aradığımda, ürünü getirin bakalım, dediler... İşim gücüm yok ayakkabı taşıyacağım oradan oraya. Değişim kararı verilen ayakkabımın, ilk aldığım yer olan Terracity Derimod şubesi tarafından tedarik edilmesini ve ayakkabım geldiği zaman tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Derimod Dan Ayakkabı Aldım 1 Ay İçinde Yırtıldı

Yasemin
27 Aralık 2023 02:25
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Feride
03 Eylül 2023 20:45
Derimod Ayakkabıları Kalitesi Kötü
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
18 Mart 2024 12:28
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
28 Temmuz 2023 21:31