Gül sonuçtan hiç memnun değil

Denge Tıp Laboratuvarı (Ankara) Test Hatası

26 Eylül 2023 09:55

Denge Laboratuvarında test yaptırdık test sonuçlarımız yanlış verildi daha sonra başka hastanede ve laboratuvarda test yaptırdığımızda sonuç çok farklı çıktı. Daha önce de arkadaşım bu sorunu yaşamış ve özür dileyip ücret iadesi yapmışlar. Bu sorunu yaşayan tek biz değiliz yani. Diğer yerde yaptırdığım testi gönderdim başka bir yerde yaptırdığım diğer testi de istediler sonuçlar karşılaştıracağız diye bir şeyler söylediler m*** yaptırdığımız testi attım ona inanmıyorlar kendi yaptıklarının doğruluğunu savunuyorlar. Aslında sorun şu testleri manuel inceleyerek değerlendirmeleri. Diğer laboratuvarların ise bu işlemi makineyle yapmaları. Farklı iki yerde yapılan test sonuçları aynı ancak dengedeki farklı. Savunma şekilleri ise makineler hatalı olabilirmiş ama kendilerinin yaptıkları kesinlikle doğruymuş cidden çok komik bir savunma.

Selvin
Selvin

Size gereken bilgi fazlasıyla yazılmış ve ifade edilmiştir. Sonuçlarınız doğrudur ve çalışma şekli de dünyada tüm İnfertilite uzmanları için geçerli olan yöntemdir. Aynı patolojik değerlendirmelerin çıplak gözle yapıldığı gibi, bu da spermin motilitesi, morfolojisi ancak gözle en doğru şekilde değerlendirildiği için geçerlidir. Her laboratuvarda böyle bir inceleme için yetişmiş uzman bulunmadığından cihaz yöntemi tercih edilmektedir. Takdir edersiniz ki bu bir yetersizlik olsa size bu bilgi de verilmezdi. Bu sizi rahatlatmak için verilen bir bilgidir. Zaten sizi bize gönderen doktorunuz sonucunuzu onaylamıştır. Arkadaşınıza ödeme yapılması o zamanki idarecinin hasta memnuniyetini sağlamak için inisiyatifini kullanarak yaptığı yanlış bir uygulamadır.

Senay sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Datalab Bate Hcg Hatalı Sonuç

15 Mayıs 2024 10:35