DemirDöküm Kombi Kapağı Sorunu Mağduriyet Yaratıyor

19 Aralık 2024 02:18607
Sibel'in Teşekkür Mesajı
Geri arayıp kapağı göndereceğini söylediler. İlginiz için çok teşekkür ederim.

DemirDöküm rf6001 marka pil kapağı kırıldı yenisi çok pahalı sadece kapak gerekiyor. Kapak tutmadığı için kombi eşleşme yapmıyor. Çalışmıyor. Lütfen acil kapak göndermenizi bekliyoruz. Soğuk havada çok mağduriyet yaşıyoruz. Manüel yapıyorum sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyoruz. Umarım dönüş Yaparsanız.

19 Aralık 2024 13:32

DemirDöküm termostat kapağı kırıldığı için şikayet oluşturdum. Geri aramışlar Müşteri hizmetleri kapağın ayrı gönderimi olmadığını söyledi tekrar yeni termostat almamı söylediler ama sadece kapak için 2 bin lira vererek mağdur oluyoruz. DemirDöküm çözüm istiyoruz.

19 Aralık 2024 09:01 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Sibel G., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tüm başvurularınız için, Türkiye’nin her yerinden Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi MIM –

Sibel
20 Aralık 2024 09:29

Geri arayıp kapağı göndereceğini söylediler. İlginiz için çok teşekkür ederim.

DemirDöküm Kablosuz Kombi Termostat Pil Kapağı Kırık

26 Temmuz 2024 02:242.248

"Termostat pil kapağını 3 adet göndermişler teşekkür ederim sorunum çözüldü Nazmiye hanıma çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı"

DemirDöküm Kablosuz Kombi Termostat Pil Kapağı Kırık

DemirDöküm RF6001 Wi-Fi Termostat Pil Yuvası Kapağı Tırnağının Kırılması

26 Mart 2024 13:341.766

"Şikayetimin ardından müşteri temsilcisi Bircan Hanım konuyla yakınen ve bizzat ilgilenerek ve gerekli parçayı bana tedarik ederek mağduriyetim giderildi. Kendilerine ve DemirDöküm firmasına çok teşekkürlerimi sunarım. Büyük firma olmanın gereğini yerine getirdiler."

DemirDöküm Oda Termostatı Pil Kapağım Kırıldı

17 Kasım 2023 12:522.364

Sağlam olan DemirDöküm marka oda termostatı pil kapağı kapanmadığı için kom...

27 Aralık 2024 11:191.033

"DemirDöküm yetkilisi şikayeti yazdıktan birkaç saat sonra beni aradı ve ürünü ücretsiz bir şekilde göndereceğini söyledi. Yetkiliye ve DemirDöküm firmasına çok teşekkür ederim sorunumu çok kısa sürede çözdüler."

DemirDöküm Rf6001 Oda Termostatı

20 Kasım 2023 23:413.593

DemirDöküm RF6001 oda termostatını kullanıyorum. Kombi ve termostat Mayıs ayında takıldı. Ülkemizin bulunduğu yarım küre...

Tümünü Gör
DemirDöküm Klima Montajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

DemirDöküm KlimaMontajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

Azize
DemirDöküm Müşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

DemirDökümMüşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

Hale
DemirDöküm DT4 Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

DemirDöküm DT4Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

Cenk
DemirDöküm Şofben Garanti Sorunu