Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Klima Arızası Ve Teknik Servis Çözümsüzlüğü

DemirDöküm Klima Arızası Ve Teknik Servis Çözümsüzlüğü
20 Temmuz 2024 13:35

İzmir ili Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesinde ikamet etmekteyim. 04.11.2023 sevk teslim evrakı tarihli bir DemirDöküm duvar tipi klima satın aldım. Almış olduğum ürünün özelliği, 20507489-A5 performans A+++ 24000 BTU duvar tipi inverter klima A5 performans 9000, One Size klimadır. Klimayı teslim aldığımızda yetkili servisi aradık ve yetkili servis gelip kurulumunu yaptı. Daha sonra, gerek duymadığımız için klimayı hiç kullanmadık. Klimanın toplam kullanım süresi 24 saat bile olmamıştır. 2024 yılının Temmuz ayında, klimayı çalıştırdığımızda birkaç saat çalıştı ama daha sonra birden bire E6 kod numaralı hatayı verdi ve çalışmamaya başladı. Yetkili servis çağırdık ve 08.07.2024 tarihinde DemirDöküm yetkili servis geldi, incelemelerini yaptı ve klima dış ünitesinde elektrik voltaj değişimine bağlı olarak kartın yandığını ve bunun kullanıcı hatası olduğunu ve bu kartın ücretinin 8400 TL olduğunu, ücreti karşılığında kartı değiştirebileceklerini söylediler ve bunu kabul etmememize bağlı olarak da adresten ayrıldılar. Klimamızı toplam 24 saat bile kullanmadık ve elektrik kaynaklı olduğu iddia edilen arızanın meydana gelmesinde kullanıcı olarak ne tür bir kusurumuz olabilir ki, en nihayetinde evimizde başkaca elektrik/elektronik ürünler de kullanmaktayız ve klimanın arıza verdiği gün başka hiçbir cihazımız arıza vermedi, neden sadece klima arıza verdi? Klimanın E6 kod numaralı arıza vermesinde herhangi bir kusurumuz yoktur. Bundan dolayı klimamızın ücretsiz tamir edilmesini talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 08:25 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Temmuz 2024 10:20

Hiçbir şekilde iletişime geçilip sorunu çözmek için yardımcı olunmuyor DemirDöküm markasına olan güvencim hiç kalmadı. Yaptığınız en iyi klimalardan biri bu kadar kolay bozuluyorsa tedbirini ve geliştirmesini yapması gereken sizlersiniz yapmıyorsanız bozulduğunda tamirini yapmanız gerek iki yönde de yardımcı olmadığınız olmadınız bir daha bu markadan bir şey almayacağım bilginiz olsun

23 Ağustos 2024 16:24
DemirDöküm Klima Bozuk Ve Firma Arkasında Durmuyor
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 13:02
DemirDöküm Klima CH5 Hatası Ve Çözülmeyen Sorunlar
Bestami sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 11:14
Birol sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 20:23

15 Aralık 2024 20:31