Eda sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 00:46

Hepsiburada'dan Xiaomi marka s10t robot süpürge aldım. Cihaz paspaslar takılı iken yön bulamıyor. Bu sorun için garanti kapsamında Delta servise gönderdim satıcı yönlendirmesi ile. Su haznesi tıkalı deyip değiştirdiler 3 aylık cihazın filtresi kirli deyip değiştirdiler 3250₺ ödeme yaptım eski filtreyi gönderdiler tekrar yeni diye birine verebilirsiniz o derece temizdi çünkü cihaz daha çok yeni. Ama benim asıl sorunum çözülmedi. Tekrar servise gönderdim yine aynı şekilde 1 ay kadar kaldı. Benim şikayetlerimi yazdığım kağıdı başka bir müşterinin robotuna yapıştırıp gönderdiler o hanımefendi aradı beni. İlgi alakayı düşünü artık. Tabi bu süreçte cihaz daha servisteyken ben şikayetimi söylüyorum servis öyle bir problem yok diyor sonrasında bir daha inceleyelim dediler o esnada robotu kargoya vermişler bile tekrar inceleme falan yok. Bana geldiğinde suyu içinde bir şekilde göndermişler robotu pedler nemli kutuyu açmamla beraber nasıl kötü bir koku. Tekrar aradım şikayetimi söylemek için. En sonunda tekrar gönderin bakalım dediler. Cihazı aldığımdan beri yarı ömrü serviste geçti. Ayrıca Hepsiburada üzerinden yaptığım ürün değerlendirilmesi de yayınlanmıyor nasıl oluyorsa. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet edeceğim ama buradan da şikayet etmek istiyorum

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 22:00
Delta Teknik Servis Xiaomi Robot Süpürge Su Haznesi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 18:29

07 Nisan 2024 01:28
Delta Teknik Servis Garanti Kapsamındaki Robot Süpürgede Hizmet Hayal Kırıklığı
Betul sonuçtan hiç memnun değil

Betul
23 Nisan 2025 10:25
Garanti Kapsamı Dışında Kalan Robot Süpürge Mağduriyeti
Seda sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 12:59