Delonghi Yeni Alınan Kahve Makinesinde Köpük Sorunu Ve Servis Problemi

19 Eylül 2024 21:198.908

Yeni aldığım Delonghi marka kahve makinesi daha 5 günlük iken köpük sorunu verdi. Servise götürdüğümde, bu makine çalışıyor deyip bana geri verdiler. Evde tekrar denediğimde çalışmadığını ispatlamak için video çekip tekrar servise götürdüm. Videoyu sunmama rağmen inanmayıp tekrar deneyeceklerini söylediler. Makine 5 gün onlarda kaldı, sonuç olarak tekrar çalışıyor diyerek geri verdiler. Ardından müşteri hizmetlerini arayıp çözümü orada arayın dediler. Sıfır makine ile baş başa kalacağım anlaşılan.

20 Eylül 2024 08:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Yahya
20 Eylül 2024 13:11

Arayıp makinemiz bozuk değil diye ikna etmeye çalışmakmış çözüm komik olmayın lütfen.!

Yorumlar(10)

19 Ekim 2025 21:11

Arkadaşlar çıkarıp temizleyin demişiniz ama ürün sıfır yeni hiç kullanılmamış bir ürünün böyle bir sıkıntı vermesi sizce de problem değil mi. Birkaç kahvede ne demek ya sök temizle tak düzeliyor. İşim gücüm yok sürekli sök tak. Mı yapacağım. Philips kullanıyordum mükemmel köpürtüyordu. Bence kronik arızalı bu seri ürünler. Delonghi nin buna bir çözüm bulması gerek. Sessiz kalmayıp.

17 Eylül 2025 21:42

Merhabalar aynı problem bende de var. Delonghi iyi diye aldım tam bir hayal kırıklığı. Sütü köpürtmüyor ne yaptımsa olmadı. Daha önce Philips be tichibo marka kullandım hiç böyle sorun yaşamadım. Delongiyi kaliteli diye eşime hediye aldım rezil etti beni. Bir de bakıyorum şikayetlere hep aynı ama nedense firmanın kendisi hiçbir çözüm önerisinde bulunmamış insanlara.

11 Mayıs 2025 09:13

Merhaba, aynı sorunu bizde yaşamıştık, parçalara ayırıp yıkadıktan ve sıcak suda biraz beklettikten sonra saç kurutma makinesi ile iyice kuruluyorsunuz sonra düzeliyor... Olayın sırrı saç kurutma ile kurutmakta...

Barış
Benzer Şikayeti Var
3 Aralık 2024 18:32

Tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum bu günlerde. 3. Kez aynı sorundan servise götüreceğim. Bu sefer de değiştirmezler veya para iadesi yapmazlarsa tüm mercilere başvurup her yerde rezil edeceğim bu markayı. Girdiğimiz zararın haddi hesabı yok.

25 Ekim 2024 17:29

Merhaba, birkaç kahvede bir süt haznesinin tüm parçalarını ayırıp temizleyin. Sonrasında sütü köpürttüğünü göreceksiniz. Aynı şeyi biz de yaşamıştık.

29 Eylül 2024 08:11

Merhaba, yeni aldığım Delonghi kahve makinemin süt köpürtme kısmında aynı sorun var. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Delonghi Bozuk Kahve Makinesi Kapalı Kutu 2 Ekim'den Beri Serviste

17 Ekim 2023 15:501.724

Aldığım kapalı kutu bozuk çıktı diyorum 2 ekimden beri sürünüyorum yeter artık bir gün servisten arıyorlar. Çalışıyor di...

Delonghi Bozuk Kahve Makinesi Kapalı Kutu 2 Ekim'den Beri Serviste

27 Eylül 2024 11:371.710

Delonghi kahve makinesi aldım. Nisan ayında altı defa servise gitti. Ayıplı ve arızalı ürün sattılar. Ana kart değişimi,...

Tümünü Gör
Delonghi Dedica 685r Arızası

Delonghi Dedica685r Arızası

Burak
Delonghi Magnifica Evo Su Haznesi Oturmama Sorunu (Ayıplı Ürün)

DelonghiMagnifica Evo Su Haznesi Oturmama Sorunu (Ayıplı Ürün)

Mertcan
Delonghi Kahve Makinesi Bir Yıl Dolmadan Bozuldu!

Delonghi KahveMakinesi Bir Yıl Dolmadan Bozuldu!

Atahan
Delonghi 9 Ay Oldu, Güya En İyi Markayı Aldık Bozuldu!

Delonghi 9 AyOldu, Güya En İyi Markayı Aldık Bozuldu!

Muharrem
Delonghi Çözüm Yolları İçin Yardımcı Olursanız Sevinirim