Yahya sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 21:19

Yeni aldığım Delonghi marka kahve makinesi daha 5 günlük iken köpük sorunu verdi. Servise götürdüğümde, bu makine çalışıyor deyip bana geri verdiler. Evde tekrar denediğimde çalışmadığını ispatlamak için video çekip tekrar servise götürdüm. Videoyu sunmama rağmen inanmayıp tekrar deneyeceklerini söylediler. Makine 5 gün onlarda kaldı, sonuç olarak tekrar çalışıyor diyerek geri verdiler. Ardından müşteri hizmetlerini arayıp çözümü orada arayın dediler. Sıfır makine ile baş başa kalacağım anlaşılan.

20 Eylül 2024 08:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 13:11

Arayıp makinemiz bozuk değil diye ikna etmeye çalışmakmış çözüm komik olmayın lütfen.!

Yorumlar (10)

Yakup

Arkadaşlar çıkarıp temizleyin demişiniz ama ürün sıfır yeni hiç kullanılmamış bir ürünün böyle bir sıkıntı vermesi sizce de problem değil mi. Birkaç kahvede ne demek ya sök temizle tak düzeliyor. İşim gücüm yok sürekli sök tak. Mı yapacağım. Philips kullanıyordum mükemmel köpürtüyordu. Bence kronik arızalı bu seri ürünler. Delonghi nin buna bir çözüm bulması gerek. Sessiz kalmayıp.

Yakup

Merhabalar aynı problem bende de var. Delonghi iyi diye aldım tam bir hayal kırıklığı. Sütü köpürtmüyor ne yaptımsa olmadı. Daha önce Philips be tichibo marka kullandım hiç böyle sorun yaşamadım. Delongiyi kaliteli diye eşime hediye aldım rezil etti beni. Bir de bakıyorum şikayetlere hep aynı ama nedense firmanın kendisi hiçbir çözüm önerisinde bulunmamış insanlara.

Yunus
Yunus

Arkadaşlar köpürtme sorunu yaşayanlar için çözüm: attığım resimdeki haznenin tuşuna basarak öndeki makinenin içine giren beyaz kısmı çekin ve çıkartın parçaları sıcak suda 5 10dakika bekletin durulayın ve takın. Benim makinem artık köpürtüyor.

Bariş
Bariş

Merhaba, aynı sorunu bizde yaşamıştık, parçalara ayırıp yıkadıktan ve sıcak suda biraz beklettikten sonra saç kurutma makinesi ile iyice kuruluyorsunuz sonra düzeliyor... Olayın sırrı saç kurutma ile kurutmakta...

Barış

Tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum bu günlerde. 3. Kez aynı sorundan servise götüreceğim. Bu sefer de değiştirmezler veya para iadesi yapmazlarsa tüm mercilere başvurup her yerde rezil edeceğim bu markayı. Girdiğimiz zararın haddi hesabı yok.

Sevinç
Sevinç

Merhaba, birkaç kahvede bir süt haznesinin tüm parçalarını ayırıp temizleyin. Sonrasında sütü köpürttüğünü göreceksiniz. Aynı şeyi biz de yaşamıştık.

Barış

Hiçbir şey değişmiyor. Ayıplı malı değiştirmemek için 50 takla atıyorlar.

Yahya

Merhabalar, onu da yaptım hatta ılık suda 20-25 dakika beklettim ama maalesef sorun devam etti. Bu şekilde kullanıyoruz

Ebru
Ebru

Merhaba, yeni aldığım Delonghi kahve makinemin süt köpürtme kısmında aynı sorun var. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Yahya

Merhaba maalesef çözüm üretmediler köpüksüz kullanmaya devam ediyorum

17 Ekim 2023 15:50
Delonghi Bozuk Kahve Makinesi Kapalı Kutu 2 Ekim'den Beri Serviste
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 04:08
20 Bin Tl Olan Delonghi Tam Otomatik Mag. Evo Da Sadece Sut İçiyorum‼️
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 11:37