Çetin sonuçtan memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi Ve Servis Sorunları

Çetin
12 Eylül 2024 11:53

2023 yılının 10. Ayında Media Markt'tan de'longhi marka kahve makinesi aldık. Makineye özel çekirdek kahve aldık. Kahve yapmayı denedik, maalesef yapamadık. Bu denemelerimiz farklı zamanlarda yaklaşık 5-6 kez oldu, ama sonuç hiç değişmedi. Kahveyi yapamadık. Daha sonra makineyi bir kenara kaldırdık, internetten öğrenip yaparız diye. Yaklaşık 1 ay önce internetten bakıp denedik, yine olmadı. Kahve makinesi yeni olduğu için hatanın bizden olduğunu düşündük. Media Markt'a gittik, olayı anlattık, onlar da denedi, olmadı. Servise gitmemiz gerektiğini söylediler. 17.08.2024 tarihinde İzmit merkezde bulunan de'longhi servisi olan mısırlıoğlu ticaret'e cihazı garanti belgeleri ile beraber teslim ettim. Firma 12 gün sonra bizi arayarak, makinenin içinde bir parçanın kırık olduğunu, garanti kapsamında değişeceğini söyledi. 12.09.2024 tarihinde servisi aradım. Fakat hâlâ parçanın gelmediğini söyledi. De'longhi markası piyasada en pahalı kahve makinesini satıyor, ama müşteri memnuniyeti sıfır. Yaklaşık 1 aydır makineyi alamıyorum. Bugün CİMER üzerinden Ticaret Bakanlığı'na da yazacağım. Aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapıyorum.

12 Eylül 2024 12:49 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Selman sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Bozuk Ürünü İçin Sorumluluk Kabul Etmiyor

Selman
29 Mayıs 2024 11:49
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
07 Şubat 2024 15:31
Delonghi Pişmanlığı - Kusurlu Satılan Sıfır Ürününü Değiştirmedi
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
02 Mayıs 2024 22:29
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Arızalanan Ve Servis Kaydı Tutulmayan Kahve Makinesi İçin Değişim Veya İade Talebi

28 Ekim 2025 01:03
1761654203137.img-4226.jpg
Burkay sonuçtan hiç memnun değil

Burkay
16 Nisan 2024 13:36