Selman sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Bozuk Ürünü İçin Sorumluluk Kabul Etmiyor

29 Mayıs 2024 11:49

24.12.2023 de Kayseri Forum AVM Media Markt'tan Delonghi magnifica Evo kahve makinesi aldım. Ancak aldığım cihaz üretim kaynaklı bozuk çıktı. 10 gün içinde bunu fark ederek mağazaya başvurdum ancak mağaza beni cihazın markasına yönlendirdi.

Cihazın markası da teknik servise tamire yönlendirdi. Ancak 10 günlük alet için tamir kabul etmediğimi iade veya değişim istediğimi söylememe rağmen talebim kabul görmedi. Defalarca Media Markt-Delonghi müşteri hizmetleri-teknik servis arasında gittim geldim.

Kimse yardımcı olmak adına işlem yapmadı. Son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. 6 aya yakın bir süre sonra Hakem Heyeti bilirkişi yolladı, bilirkişi üretim kaynaklı cihazın 2 farklı arızasını söyledi. Benim 6 aya yakın anlatamadığımı adam kısa sürede anlayıp rapor etti.

Delonghi markası kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyor. Neden böyle sorumsuz davranıyorsunuz siz? Bu mudur sizin satış sonrası müşteri memnuniyetiniz? Şu an bilirkişi raporu olduğu için rahat rahat yazıyorum ama ben ürünün bozuk olduğunu 6 ay boyunca söyledim beni muhatap kabul etmediniz, şimdi bu rapor için de herhalde bir mazeretiniz olamaz diye düşünüyorum.

Buraya sorumsuzluğunuz diğer insanlar tarafından da bilinmelidir. Bozuk olan cihazınızın arkasında durmak konusunda bir etik ilke edinmeniz dileklerimle.

29 Mayıs 2024 22:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2024 20:50

Standart robot cevabı dışında makul bir çözüm sunmanızı dilerdim.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 14:03

Çetin sonuçtan memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi Ve Servis Sorunları

Çetin
12 Eylül 2024 11:53
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
02 Mayıs 2024 22:29