Tarik sonuçtan memnun

Delonghi Kahve Makinesi Süt Şikayeti!

05 Ağustos 2024 14:46
04 Ağustos 2024 18:50

Delonghi eletta Explorer kahve makinemiz süt vermiyor sıcak su koyup deniyorum kanallar açılsın fiyat fakat açılmıyor

05 Ağustos 2024 15:09 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (10)

Rukiye

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Dediğiniz gibi sıcak su ile de çalıştırdım. Pipet temizleyiciler ile temizledim. Her parçasını ayrı yıkadım ama sorunum çözülmüyor

Rukiye

Yine aynı sorunu yaşıyorum. Süt karatından süt gelmiyor. Yağsız süt kullanmama rağmen

Rukiye

Önce ayarlardan 3 kez durulama yaptırdım. Sonra fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Şu an çalıştı.

Hanifi
Hanifi

Tamamı ile aynı sorunu yaşıyorum, sıcak süt karafı çalışmıyor/sütü karaftan çekemiyor, eletta explore modelini aldım, yaklaşık 6 ay kullandım ve bu problemi yaşıyorum. Anlaşılan kronik bir soruna dönüşmüş, makineleri veya süt karaflarını vs. Değiştirmeleri/geri çağırmaları gerektiğini düşünüyorum. Yapıcı bir dönüş ve iletişim bekliyorum Delonghi'den.

Recep
Recep

Çözüldü mü acaba sorun? Nasıl çözüldü bizde de aynı problem var

Tarik

Süt haznesine 2-3 kere kaynamış su koyarak süt verdiriyorum bu şekilde içeride kalan yapışmış süt parçaları çıkıyor ve hazne çalışıyor ilk başlarda sadece buhar veriyormuş gibi olacak devam edin süt verdirmeye

Sensör

Delonghi Kahve Makinesi Süt Şikayeti!
Battal

Bu makinelerin süt karafının arkasında sensör var su koyarsanız yoğunluğu algılamadığı için arızaya geçer sütsüz çalışmaz cihaz

Merve
Merve

Tarık Bey merhabalar. Rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Aynı makine ve aynı sorundan bende de var. Lütfen nasıl çözdüğünüzle alakalı destek olabilir misiniz. İlginize Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yanıltıcı Delonghi Servis Bilgileri İçin Düzeltme Talebi

İsmail
26 Şubat 12:40
Ümmü sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'dan Alınan Delonghi Kahve Makinesi Tekrarlayan Arıza Ve Kırık Parçayla Karşılaşıldı

Ümmü
29 Ocak 15:01
hepsiburadadan-alinan-delonghi-kahve-makinesi-tekrarlayan-ariza-ve-kirik-parcayla-karsilasildi-3.jpg
hepsiburadadan-alinan-delonghi-kahve-makinesi-tekrarlayan-ariza-ve-kirik-parcayla-karsilasildi-2.jpg
hepsiburadadan-alinan-delonghi-kahve-makinesi-tekrarlayan-ariza-ve-kirik-parcayla-karsilasildi-1.jpg
Yeşimnur sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kahve Makinesinde Öğütücü Sorunu

Yeşimnur