Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Kahve Makinesi Satıcı Media Markt

08 Mayıs 2024 13:16

Media Markt firmasından 06/10/2023 tarihinde ECAM450.76 'Delonghi' model tam otomatik kahve makinesi satın aldım. Ancak ilk çalıştırmadan itibaren makine sütü hep buhar yaptı. Hiçbir şekilde sütü kıvamında vermedi. Servise farklı servisler olmak üzere toplamda 3 kez yolladım. Her defasında 'sütü şöyle kullan, bunu şöyle yap' gibi şeyler yazıp arıza giderilmeden geri yollandı. Sıfır olan bu ürünü bir defa bile kullanamadık ve emsallerine göre iki kat fiyat ödedik. Şimdi tekrar servise yolladık ama bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Zaten satıcı firma olan Media Markt, sadece ürünü övüp satıyor; bu gibi durumlarda da tam destek olmuyor. Ürüne ekstra 7 bin TL ücret alıp kasko yaptırdılar ısrarla, ama bu kasko da arızayı kapsamıyormuş. Tüm bu süreç böyle devam ederse, bu kez de yapılmadan gelirse, firmayı tüketici mahkemesine vereceğim.

Hatice
Hatice

Aynı şikayet bende de var ne yapmalıyım size çözüm ürete bildiler mi

Merhaba Hatice Hanım, Maalesef, sadece aradılar ve Servisi arayıp daha dikkatli incelemelerini tavsiye edeceklerini söyledi, serviste satıcı firma Media Marka sadece akıl veriyor, çözüm sunacaklarını sanmıyorum. Tekrar aynı şekilde gelirse Makine Tüketici Mahkemesi'ne baş vuracağım.

Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Delonghi Magnifica Evo Ecam 290.61. B Kahve Makinesi Öğütücü Arızası!

Hüsamettin
25 Mart 2024 16:46

Mahmut
25 Şubat 2025 11:49
Delonghi Kahve Makinesi: Sürekli Arızalanan Ürün Ve Yetersiz Servis
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
07 Şubat 2024 15:31