Murat sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2024 23:18
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“TSK”

Daickman ayakkabı firmasından 5. ayda ayakkabı aldık. Oğlum için ancak okulların açılmasında giymeye başladı ve oğlumu sabah aracımla götürüp akşam aracımla aldığım halde, hayatta top falan da oynamaz, ayakkabıların ikisinin de tabanları parçalandı. IP tarafından IP bağlama yerlerinde kopmalar oldu. Kenarlarından açılmalar oldu. Daickman mağazasına götürdüm, inceleneceğini söylediler. 3 hafta geçti, 3 kere giderek sordum ancak 18.10.2024 günü yine kendim gittim sordum, epey aradılar ama zor buldular. Ancak olumsuz sonuç gelmiş dediler. 'Yapacağımız bir şey yok' deyip ayakkabıları geri verdiler. Marka diye o kadar verdiğim paraya mı yanayım, mallarına sahip çıkmamalarına mı yanayım anlamadım. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım, ayakkabıyı geri götür yeniden incelensin denildi. Tekrar o kadar yol yaptım, götürüp bıraktım. Eğer yine çözüm bulmazlarsa gidip almayacağım bile ayakkabıyı. Bu soğuklarda oğlum eski ayakkabılarla gidiyor okula.

19 Ekim 2024 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

20 Ekim 2024 14:48

Hala hiçbir iletişime gecen olmadı sağ ol daıckmannn

21 Ekim 2024 11:16

TSK

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
28 Mart 2024 15:18

08 Ekim 2024 22:18
Deichmann Ayakkabısında Kalite Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Fırat sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 23:02
"Teşekkür ederim"
Deichmann Mağazasından Aldığım Ayakkabının Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ömer sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 11:11
"Hızlı dönüş yapıldı değişim sağlandı teşekkür ederim."
Ümit sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2024 16:33