Cansu sonuçtan çok memnun

Deichmann Spreyden Sonra Leke Olan Bot!

03 Aralık 2024 16:47
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

02 Aralık 2024 22:53

1 Aralık 2024 tarihinde Forum AVM İstanbul Deichmann mağazasından bot aldım. Kasiyer beyefendi yanında koruyucu sprey almamı söyledi bende inanıp aldım. 2 Aralık 2024 Sabah yağmurlu havada botlarımı giymek istedim. Dedim önce koruyucu spreyi sıkayım sonra giyeyim. Spreyi sıktım siyah olan bot beyazlaşmaya başladı ve asla çıkmıyor, geçmiyor öyle lekeli kaldı. Gerçekten çok kotu bir görüntü oldu. Bunu görünce çok üzüldüm asla giymedim poşetinde kutusunda öylece duruyor. Madem bir işe yaramıyor ayakkabilari mahvediyor bu spreyi neden öve öve anlatıp insanları mağdur ediyorsunuz? Mağduriyetimin giderilmesini daha fazla kimsenin kandırılmamasını istiyorum. Bilginize @Deichmann

02 Aralık 2024 10:32

Urunu hiç giymeden hava yağmurlu olduğu için koruyucu spreyini kullanıp ondan sonra giymek istedim. Spreyden sonra siyah olan botların rengi değişti sanki çamaşır suyu dökülmüş gibi oldu. Ve çok kotu görünüyor o lekeler geçmiyor, çıkmıyor... İlk kez aldım çok pişman oldum. Bu sorunun giderilmesini rica ediyorum.

03 Aralık 2024 16:54 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

04 Aralık 2024 10:45

Teşekkürler

Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

Cebrail
28 Şubat 2025 20:02
Su Geçirmez Botlar İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı Yarattı

İskender
21 Şubat 17:01
Ayakkabının Kısa Sürede Deforme Olması Ve Mağaza Yetkilisinin Umursamaz Tutumu
ayakkabinin-kisa-surede-deforme-olmasi-ve-magaza-yetkilisinin-umursamaz-tutumu-2.jpg