Defne İnşaat Bungalov Kadirli Ödeme Yapmamak İçin Beni Oyalıyor Ve Paramı Vermiyor

06 Şubat 2024 20:51

30.12.2023'de Defne İnşaat Bungalov Yapı Firma sahibi v*** b*** ile iş yerimin tadilatı için anlaştık. 30.12.2023'de ve 01.01.2024 ve 16.01.2824 tarihinde üç parça halinde işe başlaması için banka üzerinden resmi bir şekilde havale yaparak ön ödeme yaptım.

V** b*** beni sürekli oyalayarak işi yapmadı. Bunun üzerine yaptığım geri ödemeyi istedim fakat geri ödeme de yapmadı. Ve hala ödeme yapmamak için beni oyalıyor ve paramı vermiyor. Kendisine artık güvenemediğim için iş yapmasını istemiyorum. Paramı iade etmesini ve iş yerimi açma konusunda yaşadığım mağduriyetimi acilen gidermesini istiyorum.

22 Şubat 2024 18:46 (Şikayetten 15 gün sonra)

Konuyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır ve devam etmektedir. Hukuki süreç bittiğinde karar sonucunu buradan bildireceğim.

30 Ekim 2024 03:07

Konu işe ilgili hukuki süreç ne oldu yayınlar mısınız v*** bey

Yorumlar (5)

Yusuf
Yusuf

Bu kadar yalanı bir arada nasıl söylüyor ben icraya verdim ama ümidim yok

Maalesef alamadım

İrem

Ben bir kısmını alabildim volkan beyin hayatta en korktuğu kişi karısıdır bana sulanan mesajlarını eşine gösterince korkudan bir kısmını yolladı ama maalesef hanımefendi de kendisi kadar yalan dolan işlerin içerisinde 20-30 bin civarı param kaldı 80 binin büyük kısmını kurtardım geri kalanı için de Allah'a havale ettim her kuruşunda emek var o par başka bir şekilde çıktığında volkan bey ve filiz hanımın aklına mutlaka gelirim. Size de çok geçmiş olsun

Emre

Bende de aynı sıkıntı oldu paramı vermedi sürekli oyaladı

İrem

Paranızı alabildiniz mi merak ettim sanmıyorum ama

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Defne İnşaat Bungalov Bungalov Siparişi Ve Mağduriyet İddiaları

10 Şubat 2024 21:57
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Defne Hira İnşaat Paramı Aldı Hizmet Sunmadı!

13 Ağustos 2024 21:11