12 Aralık 2024 17:35

06.12.24 tarihinde 3 adet kılıf sipariş verdim. Ertesi gün kargoya verildi diye kargo takip numarası geldi. Birkaç gün kargo gelmeyince bakayım dedim ve hala kargoya teslim edilmediğini gördüm. İletişim kurmak zaten çok zor doğru düzgün bir müşteri temsilcileri yok. WhatsApp üzerinden yazdığımda sürekli ertesi gün verilecek, bugün verilecek diyerek oyaladılar. 6 gün sonra ürünlerden birini tedarik edemediklerini söylediler. Tükenen ürünü nasıl satıyorlar veya nasıl kargo takip numarası verebiliyorlar. Kargoya verilmesi için öncelikle ürünlerin hazırlanması gerekiyor. Bana bir de kupon tanımlamışlar istersem farklı bir ürün alabilirmişim ya da daha sonra kullanabilirmişim. Ben farklı bir ürün istemiyorum ücret iademin yapılmasını istiyorum ama muhatap olabileceğim birisi bile yok. İlk ve son alışverişim olacak

24 Temmuz 2024 11:50

20 Şubat 2025 21:35
Kıvanç sonuçtan çok memnun

Kıvanç
16 Ocak 2024 21:12
"Sorunumu bildirdikten sonra benimle anlayışlı ve saygılı bir şekilde. Olayın bütününü açıklayarak yardımcı oldular. Ürün değişimi iadesi seçeneğini sunarak. Kılıfın bende kalabileceğini belirttiler. Yardımları için teşekkür ederim. Kolaylıklar diliyorum."

Nazlıcan
23 Eylül 2024 14:13
Deercase'in Ücret İadesi Yapmama Sorunsalı
Deercase'in Ücret İadesi Yapmama Sorunsalı
Vuslat sonuçtan hiç memnun değil

Casen Store Sahte Alışveriş Sitesi

Vuslat