Days Hotel By Wyndham İstanbul Maltepe Yakışmadı!

04 Mart 2024 20:41

Kıbrıs'tan tutun Türkiye'nin tüm illerinde, gerek iş gerekse tatil amaçlı birçok konaklamaya iştirak etmiş bulunmaktayız. Sizin otelinizi hem konaklama hem de diğer hizmetler açısından tercih ediyorduk. Ancak, otelinizdeki bu son uygulamadan son derece rahatsız olduk. Otelinizin konumu, personel hizmeti ve sunulan tüm imkanlar çok başarılı olsa da, kişinin kendi gönlünden arzu ederse verebileceği, istemezse vermeyeceği ve verirse de ne kadar vereceğine kendisinin karar vermesi gereken bir bahşiş ücreti otelinizin prestijine zarar veriyor. Üstelik bu ücretin peşin istenmesi akıllara zarar bir durum. Biz, sizin otelinizi tercih ederken üç liranın beş liranın hesabını yapmıyoruz. Ancak siz, otelinize parasını yatırıp konaklayan insanların veya kahvaltıya gelen misafirlerin daha nasıl katkıda bulunabileceği hesabını yapıyorsunuz. Bir esnaf lokantasına bile gittiğinizde yemekten sonra çayın ücretsiz ikram edildiğini düşünürsek, sizin bu durumu nasıl nakide çevirebileceğiniz hesabını yapmanız son derece itici, rahatsız edici ve etik dışı bir davranış. Belki kısa vadede para kazanabilirsiniz, ancak uzun vadede birçok müşteriyi kaybedeceğinizi saygılarımla bildirmek isterim.

12 Mart 2024 10:56 (Şikayetten 7 gün sonra)

Concorde Luxury Resort Casino Casinoda Yaşadığım Problemler

22 Haziran 2024 04:00
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 12:27

Angel's Marmaris Hotel ANGEL'S Marmaris Para Odaklı İşletme

31 Ağustos 2024 18:21
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 12:18