Dalaman Çelik Yapı Evi Su Kaçırıyor

03 Ekim 2023 09:26

Muğla Ortaca yerleşiminde faaliyet gösteren Dalaman Çelik Yapı adı altında çelik ev yapan firma sahibi S**Ö** K**'in yaptığı ev ilk yağmurda su kaçırıyor. Evin her yeri döküldü. Evi kalitesiz malzemelerle yaptıkları ve işin ehli usta çalıştırmadıkları için evi yapamıyorlar. Evi yapan usta değil işi bilmeyen yevmiye olarak düşük fiyatlı çalışan Afgan uyruklu sigortasız eleman çalıştırıyorlar ve yapılan evler sağlam olmuyor. Biz bunlara bu kadar para vermişken evi doğru düzgün bir ustaya yaptırmadılar ve bizi çok mağdur durumda bıraktılar. Üstelik parayı önden peşin aldılar ve evi zar zor teslim ettiler. Dalaman Çelik Yapı bu sorunu çözmenizi istiyorum. Daha yeni teslim ettiğiniz evin çatısı su kaçırıyor. Acaba nerede hata yaptınız bir bakın lütfen. Bizi daha fazla mağdur etmeyin.

Fatma

Bizde Dalaman çelik yapı ya ev yaptırdık ev nif yaylasında yapıldığı için hava şartlarından dolayı verilen tarihten çok uzun zaman sonra teslim edildi fakat evimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız gibi istediğimizin üstünde kaliteli malzeme kullanılmış konforlu bir yaşam sürmek teyiz firma sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederim

Dalaman

Merhabalar öncelikle Dalaman Çelik Yapı firması olarak yaptığımız inşaatların ve evlerin hep arkasında durduk, mehmet diye bir müşterimiz de yoktur sorun yaşadığımız, sizi tanıdığımızı çok düşünmüyorum. Eğer gerçekten size ev yaptıysak ve sorun varsa telefon Numaramıza bir görüntü atın yarın hemen müdahale edelim. Eğer biz müdahale etmezsek hukuksal olarak bütün haklarınız mevcuttur efendim teşekkürler yorum için

Dalaman Çelik Yapı Havuzu Su Kaçırıyor

29 Eylül 2023 18:34
Dalaman Çelik Yapı Havuzu Su Kaçırıyor
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Yaşlı Müşterinin Mutfağı Yıkıldı, Paramız İade Edilmiyor

02 Eylül 16:39