Daikin Shira Zeta Plus Klima Sorunu

Daikin Shira Zeta Plus Klima Sorunu
17 Temmuz 2024 10:09

Daikin shira zeta Plus klimam 02.07.2024 de montaj yapıldı. 14.07.2024 den itibaren soğuk üflemesi belirgin bir şekilde azaldı ve 16.07.2024 de soğuk üflemeyi tamamen durdurdu. Uygulama üzerinden girip baktığımda f3 hatası verdi ve klimayı şu an kullanamayacağımı belirtti ve kendini komple kapattı.

16.07.2024 de müşteri hizmetlerini arayıp servis kaydı oluşturdum. Yetkili servisin beni arayacağını söylediler. Herhangi bir dönüş olmayınca ben kendim bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım, bana bir numara verdiler. Yetkili servisle iletişime geçmemi söylediler.

Numarayı aradığımda ise farklı bir numara daha verdiler, orayı aramamı söylediler. Onları aradığımda da yaklaşık üç kere telefon hiçbir şekilde açılmadı. Tekrar müşteri hizmetlerine geri dönüş yaptım, yoğunluk var diye söylendi. 60.000 TL verdiğim klima 15 günde bozuldu.

Koca Daikin müşteri temsilcisi bana numara veriyor, burayı arayın diyor, arıyorum, o başka bir yere yönlendiriyor, o numarayı arıyorum açmıyor. Yazın bu sıcağında evimde klima var, kullanamıyorum. Dediğim gibi, 15 günde 60.000 TL klima bozuldu.

17 Temmuz 2024 10:15 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Enes
Enes
19 Temmuz 2024 10:51

Arızanın üzerinden tam 3 gün geçti. Teknik servis cuma günü sabahtan geleceğini söyledi. Sabahtan beri 15 kez aramama rağmen servis numarayı açmıyor. Ben çalışan bir insanım size göre program yapamam sürekli. Koskoca Daikin klima 15 günde bozuldu. Servis ağı da gördüğünüz gibi kimsenin umurumda değil. 60 bin lira klimaya para verdim bu sıcağın ortasında evin içinde klimayla bakışıyoruz.

Abdurrahim
Abdurrahim

Bende Daikin zeta shira Plus almayı düşünüyordum ama servis ve şikayetleri okuduktan sonra vazgeçtim

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
14 Ağustos 2024 19:00
Daikin Klima Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ozan sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 15:16
"Daikin'den Leyla hanım sorunumla ilgilendi, onun sayesinde servis eve geldi ve sorunu çözdü. Teşekkürler..."

Erdem
09 Ağustos 2024 13:35