Ferit
26 Ekim 2024 16:27

Şanlıurfa Daikin klima yetkili servisi sıfır alınan klimayı montaj yaparken dış ünitesini düşürdü ve kırdı. Sonra yapılan şikayetlerden sonra getirdiler. Nereden aldılar ise bir dış ünite taktılar. Aradan aylar geçti. Şimdi de biz yanlış model diş ünite taktik dediler ve değiştirmek istediler. Daikin genel müdürlüğünün hiçbir şeyden bilgisi yok. Klima ünitesinin kırıldığında dair hiçbir rapor tutulmamış. Değiştiğine dair hiçbir rapor tutulmamış. Taktiği klimanın dış ünitesinin modelini bilmeyen bir servis yüzünden mağdur ediliyoruz. Daikin Genel Müdürlüğü artık bu konular hakkında çözüm bulsun lütfen. Yetkili servisin hatasını müşteri çekiyor.

30 Ekim 2024 08:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sinan

26 Eylül 2023 17:29
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
19 Aralık 2024 14:19
"Daikin müşteri temsilcisi Leyla Hanım 26.12.2024 tarihinde beni arayarak ürün ile ilgili değişim talebimi kabul edildiğine dair bilgi verdi, yeni ürünün 7-10 gün arasında bana teslim edileceğini söyledi, Leyla hanımın ilgi ve alakası için teşekkür ederim."

Daikin Kategorileri