Dacia Sandero Stepway Yakıt Tüketimi

Dacia Sandero Stepway Yakıt Tüketimi
18 Eylül 2023 13:3840.833

2021 Model Sandero Stepway 1.0 Turbo Prestige X-Tronic aracım var. 2. El olarak geçen ay 21.500 km'de satın aldım. Fabrika verisi Şehir içi 6 litre tüketim ortalaması vermesine rağmen ortalama standart kullanımda neredeyse 11 litrenin altına hiç düşmüyor. Sürüş skorum 80-90 bandında.

Klima kapalı Eco Mod açık ve gaza dokunmayacak kadar yumuşak kullanım ile 9.5 litre civarına geliyor.

Ümraniye Günerler Oto Renault - Dacia Yetkili Servisine gittim bu tüketimin normal olduğunu bir çözümü olmadığını söylediler. Müşteri hizmetlerine kayıt açtım bugün 18. Gün dönüş yok.

Ya yanlış resmi tüketim verileriyle tüketici yanıltılıyor ya da farklı bir problem var çözüm rica ediyorum.

18 Eylül 2023 15:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

26 Eylül 2023 15:22
Eki aç

Sevgili Dacia, Şehir içi 6 litre yakıt tüketimi tanıtımı ile sattığı aracın 11 litre yakıt tüketiminin normal olduğunu söyleyip ekli yazıyı verdi. Dacia pişmanlıktır. Bundan sonrasını hukuki olarak takip edeceğim.

Yorumlar(5)

Erol
Erol
3 Mayıs 2024 12:59

Hocam merhabalar. En son konuyla alakalı olarak hukuki süreci başlatacağım demişsiniz. Biz de aynı durumdan muzdaribiz var mı bir gelişme?

Kadir
Kadir
29 Ocak 2024 11:16

Yalandan kim ölmüş 4 litre yakıyor diyeceklerki satılsın devir devri bende almayı düşünüyordum bu yorumlardan sonra almaktan vazgeçtim by Duster Dacia

Adem
Adem
Benzer Şikayeti Var
14 Aralık 2023 22:26

Dacia pişmanlık oldu. Aynı sorunu biz de yaşıyoruz. Servisi Hadi kenara bırak genel merkez de boş. Ben araç çok yakıyor, fabrika verilerinin 4 litre üzeri diyorum onlar her şey normal sıkıntı yok aracınızda diyor.

Emre
Emre
22 Eylül 2023 22:48

Vallahi şikayetlerime tercüman olmuşsun 100 km ye 4/3 yakıt tüketimi yazıyor heveslendim satın aldım su an 9/5 altına düşmüyor çözüm arıyorum

Dacia Sandero Stepway Yüksek Yakıt Tüketimi

Cihan
Cihan
15 Mart 2024 13:2723.052

22 Kasım 2022 tarihinde 2022 model Dacia Sandero Stepway X-tronic araç satın aldım. Şu an araç 5100 km'de ve şehir içi y...

1 Destek

Dacia Sandero Stepway Çok Fazla Yakıt Tüketiyor

Vedat
Vedat
20 Mart 2024 01:097.005

Dacia Sandero Stepway 2023 model X-tronic aracım 5000 km civarında. Çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen şehir içi tü...

2022 Model Dacia Sandero Stepway Aracın Yüksek Miktarda Yakı Yakması,

Namık
Namık
24 Ekim 2023 07:0328.734

2022 model Dacia Sandero Stepway aracım fabrika verisi 6.0/4.7 yakıt tüketimi veriyor. Fakat 9.1 litreyi hiç düşmedi. Ar...

1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Dacia Jogger Araç Arızası Ve Garanti Problemi

Dacia Jogger AraçArızası Ve Garanti Problemi

Abdullah
Dacia Sandero Stepway Su Alma Sorunu!

Dacia Sandero StepwaySu Alma Sorunu!

Mazhar
Dacia Duster 1.3 Tce Egzoz Emisyon Uyarısı

Dacia Duster 1.3 TceEgzoz Emisyon Uyarısı

Lokman
Dacia Duster 2024 Dili Türkçe'ye Çeviremedim!

Dacia Duster 2024Dili Türkçe'ye Çeviremedim!

Mesut
Dacia Arıza Çözümü

Dacia Arıza Çözümü

Mithat
Kağıthane ABC Bayii Ve Dacia Sandero : Sıfır Araçta Büyük Pişmanlık!

Kağıthane ABC BayiiVe Dacia Sandero : Sıfır Araçta Büyük Pişmanlık!

Ümit

Öne ÇıkanKonular