Dacia Sandero Stepway Kronik Arıza

27 Nisan 2024 17:02

Dacia Sandero Stepway 1.0 90 bg aracım 2022 model olup 30 bin km'dedir. Aracımda ayağımı gazdan çektiğimde ve düşük viteste vites geçişi için debriyaja bastığımda ön kısımdan üfleme veya kaçak sesine benzer bir ses duymaktayım. Bu siteye girdiğimde sorunun kronik olduğunu görmekteyim. Kesinlikle alınmaması gerektiğini düşündüğüm bir araç/marka. Sesimi duyurabildiğim her yerde ve her platformda bunu anlatacağım.

29 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

08 Haziran 2024 14:11

Beni hiç kimse aramadı!

Yorumlar (7)

Yener
Yener

Bende de 2020 1. Motor tce comfort dastur var maalesef aynı şekilde servise gittim yazılımı atıldı ama 6. Ayı doldurdu tekrar başladı ne yapacağım bilemedim bu şekilde binmeye devam et dediler ama 😇

Murat

Emre kardeşim aynı sorun yeni 2. El aldığımız Sandero Stepway 2021 aracında da var. Daha 150-200 km kullandık ya da kullanmadık. Sorunun çözüldü mü? Galeriden almıştık iade etsek mi acaba?

Murat

Hocam ben servise gittim. Bu sorundan haberleri varmış ve bir yazılım gelmiş servislere. Bizim araçtaki ses kesildi şimdilik. Yine ortaya çıkarsa tekrar servise başvuracağız.

Murat

Garantisi maalesef mart ayında bitmiş. Ancak bakımları yetkili serviste yapıldıysa garanti kapsamına giriyormuş galiba. Cumartesi yetkili servise götürünce anlaşılacak.

Emre

Hemen yetkili servise gidip Yeni turbo talebinde bulunun garanti varken bu şekilde kullanmanın sıkıntı olmadığını söyledi yetkili servis bilginiz olsun ama beni rahatsız ettiği için yeni turbo istedim henüz gelmedi minimum üç ay sürüyor

Sinan
Sinan

Merhaba ustam bu sorunu çözebildiniz mi?

Emre

Yurt dışından yeni bir turbo gelecek garanti kapsamında. Aylar sürüyor. Servis bunun kronik olduğunu söyledi. Bu şekilde kullanmakta sakınca yok dedi ama ben yine de kullanmıyorum

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şikayeti

02 Ekim 2023 13:31
Koray sonuçtan çok memnun

Dacia Stepway Ses Problemi

Koray
20 Mart 2024 01:46
"Genel merkezden yasin beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Kudrettin sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway'de Garanti Süresinde Çözülemeyen Ses Problemi Ve Yüksek Onarım Ücreti

Kudrettin
20 Ekim 2025 10:25