Koray sonuçtan çok memnun

Dacia Stepway Ses Problemi

20 Mart 2024 01:46
Koray'ın Teşekkür Mesajı
“Genel merkezden yasin beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim”

2022 model Sandero Stepway 1.0 Prestige otomatik aracım 25.000 km'de iken düşük hızda hızlanırken aracın altından, tahminimce, bir ses geliyor. Metalik bir ses gibi ve ayrıca 'D' konumundayken gazı bıraktığımda aracın kendi kendine giderken 2-3 saniye süren pompa sesine benzer bir ses duyuluyor. Bu kilometrede bir aracın bu tür sesler çıkarması normal değil, acil çözüm bulunmalıdır.

15 Temmuz 2024 16:55

Nisan ayında Antalya zamanlar servisinde Dacia Sandero Stepway aracımın turbosunun garantiden değişeceği söylendi. 1 aya gelir denildi. 3 ay geçmesine rağmen arıza giderilmedi. Servisi arıyorum, 'Ses gelsin, bir şey olmaz' gibi bir söylem var, çözüm yok. Dacia'yı arıyorum, çözüm yok. Koca firma aracının arkasında duramıyor. Bütün yasal yollara en kısa sürede başvuracağım.

18 Nisan 2024 02:18

2022 model 27 binde Dacia Sandero Stepway aracımda ilk hızlanmalarda ve ayağını gazdan çekince 25 km hıza kadar gelen ses var forumdaki şikayetlerden yola çıkarak turbo arızası olduğunu düşünüyorum. Daha önce şikayet yazmıştım Dacia genel müdürlüğünden aranarak Antalya zamanlar otomotive arıza kaydınız açıldı oradan aranacaksınız dendi ama arayan soran yok neredeyse sıfır bir araçta böyle büyük bir arıza kabul edilemez Dacia firması aracının arkasında durmuyor acilen sorunumun çözülmesini istiyorum garantisi olan bir araç aksi takdirde yasal yollara başvuracağım

profile profile
20 Mart 2024 08:32 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

17 Nisan 2024 08:58

Dacia genel merkezinden yaklaşık 20 gün önce arandım Antalya zamanlar yetkili bayisinden aranıp randevu oluşturulacak denildi ama arayan soran olmadı garantili aracımız var ama sürekli mağduriyet çekiyoruz

18 Nisan 2024 10:25

06 Ağustos 2024 02:08

Genel merkezden yasin beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim

Yorumlar (6)

Osman
Osman

Koray Bey merhaba sorununuz çözüldümü acaba parçanın değişimi yapıldı mı?

Koray

Serviste turbo değişimi yapıldı ses kesildi

Sinan
Sinan

Koray bey sorun çözüldü mü sizin nasıl bir yol izlemeliyiz bende de aynı sorun var çünkü

Koray

Servise gidin direk turbo arızası 1 ay oldu daha gelmedi turbo fabrikadan geliyor

Emre

Beyefendi aynı durum bende de söz konusu benimle iletişime geçebilir misiniz?

Koray

Direk servise gidin turbo değişecek garantiden

Dacia Sandero 2021 Model Şanzıman ve Titreme Sorunu

Eren
26 Ağustos 2023 01:51

Dacia Sandero Stepway Kronik Arıza

27 Nisan 2024 17:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şikayeti

02 Ekim 2023 13:31