Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway 2022 0.9 Turbo Manuel Araçtan Gelen Ses

23 Eylül 2023 11:01

2022 kasım ayında aldığım Sandero Stepway model aracımdan aldıktan 3 ay sonra egzozdan geldiğini sandığım tuhaf bir pır pır sesi duymaya başladım, temmuz ayında servise gidip şikayetimi anlattım, araca bakıldı egzozdan olmadığı ve 3 silindir motorların yapısal özelliği hepsinden ses geliyor gibi bir gerekçe sunuldu, içimi rahatlatacak bir cevap alamadan servisten ayrıldım, önceden çok hafif gelen ses gazdan ayağımı çekince artık yoğun ve camlar kapalı olduğu halde içeriye çok net giriyor. Başka bir şikayette turbo westgate arızası olduğu söylenmiş, biraz araştırınca turbo westgate arızasında tuhaf ses çıkışlarının olabileceğini öğrendim, birkaç araçta özellikle trafikteyken aynı model araçlarında giderken aynı sesi çıkarttığına şahit oldum, muhtemelen kronik bir arıza umarım Dacia bu probleme bir çözüm üretir çünkü aracın çıkarttığı ses pek hayra alamet değil gibi, 10 aylık araçtan böyle bir arıza çıkması insanın canını sıkıyor, üstelik engelli indirimiyle aldığım için satamıyorum aracımı.

25 Eylül 2023 08:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

04 Kasım 2023 14:34

İlgilenen geri dönen kimse yok

Yorumlar (5)

Burak
Burak

Çözebildinizmi acaba insanın psikolojisini bozuyor ses

Eyyüp

Halen devam ediyor hocam değişen bir şey yok

Erhan
Erhan

Ben sorunu çözdüm. Çözümü çok basit. Dışarıda bir turbocuya götürdüm aracı turbo piminin kenarına conta taktı ses kesildi. Maliyeti 500 lira oldu. Servisten çözüm beklemeyin. Servis asla iyileştirme vs yapmaz

Kara
Kara

Bizde de aynı sorun var yazılım atacağız olmazsa turbo değişimi yaparız dediler servisten ama insanı bezdirdiler ve bekliyoruz

Hocam nerede yaptırdınız acaba

Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şik

Serkan
10 Ekim 2023 04:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Sandero Stepway Da Turboda Cızırtı Ve Ötme Sesi Şikayeti

02 Ekim 2023 13:31