Ömer
26 Nisan 2024 09:51

Dacia Sandero Stepway 2023 Expression sahibiyim. Araç garanti kapsamında ve 22 bin km'de. Araçta ön logonun bulunduğu panelde önce kendiliğinden şekil değişikliği ve sonrasında çatlaklar oluşmaya başladı. Araştırdığımda da benzer şikayetler olduğunu fark ettim ve Dacia Hedef Zeytinburnu Servisine aracı götürdüm. Araç için kayıt açacaklarını ve Renault'dan onay bekleyeceklerini belirttiler. Bir haftadan fazla beklemeden sonra artık kendim servisi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde kaydın kapandığını ve garanti kapsamında işlem yapılmayacağını beyan ettiler. 2023 model ve 1 yaşını doldurmamış araç için kendiliğinden oluşan hatalara garanti kapsamında işlem yapılmaması böyle büyük firmalara yakışmıyor. Renault ve Mais güvencesine güvenip Dacia aldım ancak umduğumu bulamadım. Bir daha yaklaşmam ve çevremden kimseye de aldırmam.

26 Nisan 2024 16:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Özgür
24 Aralık 2023 19:19