Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Pişmanlıktır (Uyarı Kodu 8)

D-Smart Pişmanlıktır (Uyarı Kodu 8)
17 Kasım 2023 18:52

D-Smart 00009840976 kart numaralı aboneliğimi taahhüt süresinin dolmasının ardından yüksek fiyat artışı nedeniyle 5 Kasım 2023 tarihinde sona erdirdim. Müşteri Hizmetleri ile yaptığım görüşmede cihazın tarafıma ait olduğunu ve ulusal yayınlarımın sona erdirilmemesini istedim. Ancak aboneliğin sonlandırılır sonlandırılmaz ulusal kanallarımdan “Uyarı Kodu 8” şeklinde bir uyarı almaya başladım. Cihazımı aldığım dönemde paket kapsamında olmayan (ücret alınmayacağı söylenen) kanalların da ücretsiz olarak açık kalmasına söz verilmişti. Ancak şimdi tüm kanallarım kapatıldı ve 300 TL servis ücreti talep edildi. Derhal kanallarımın açılmasını talep ediyorum. Müşteri hizmetleri ile yaptığım hiçbir görüşmede yardımsever bir yetkiliye rastlamadım. D-Smart pişmanlıktır.

25 Kasım 2023 11:01 (Şikayetten 7 gün sonra)

Şükran
Şükran

Sorun tam olarak neden kaynaklanıyor bilen var mı? Müşteri hizmetleri bize 8 numaralı hata kodunun abonenin borcundan dolayı ekrana geldiğinden bahsetti. Ancak otomatik ödemede olduğu ve borç olmamasına rağmen halen aynı kodu alıyoruz. Daha doğrusu D-Smart keyfi olarak bazen kanalları gösteriyor bazen 8 numaralı hata kodu çıkarıyor ekranda. Çözüme ulaşan lütfen buradan bildirsin. Teşekkürler

Emre
Emre

Mehmet Bey, bu konuda çözüme ulaştınız mı? Benzer durum bende de yaşandı. Hatta mülkiyeti bana ait olan receiver'ımı bile TÜRKSAT'a bağlayıp kullanamıyorum.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
14 Ağustos 2025 00:28