Büşra sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Net Bağlantı Ve Kopma Sorunu

08 Ağustos 2024 12:56

Yaklaşık olarak 3 aydır D-Smart Net ev internetinde bağlantı ve kopma sorunu yaşıyoruz. Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda altyapı kaynaklı olduğunu, durumun birkaç gün içinde düzeleceği söylendi. Altyapı çalışması bittikten sonra da aynı sorun günden güne daha da kötü hale geldi. Müşteri hizmetlerini her aradığımda farklı bir şey söyleyip arıza kaydı oluşturuyorlar. Modemi değiştirdik, kabloları değiştirdik, yapmamız gereken her şeyi yaptık ama zerre düzelme yok. İki hafta önce açtığım arıza kaydı için ne gelen var ne de giden. Müşteri hizmetlerini aradığımda aciliyetini belirttik deyip kapatıyorlar konuyu. 3 aydır internet faturası veriyorum kullanamadığım halde.

08 Ağustos 2024 12:49

Yaklaşık olarak 3 aydır D-Smart Net ev interneti ile alakalı bağlantı ve kopma sorunu yaşıyoruz. İlk başta altyapı çalışması olduğunu ve durumun birkaç gün içinde düzeleceği söylendi. Fakat altyapı çalışması bittiği halde sorun devam etti müşteri hizmetlerini aradığımda anlık olarak sorunu çözseler dahi sorun kesin olarak çözülmedi ve günden güne kötü oldu. Modemi ve kabloları değiştirdik ne yapmamız gerekiyorsa yaptık ama sorun hala devam ediyor. 22.07.2024 tarihinde tekrar bir arıza kaydı oluşturduğum halde ilgilenen olmadı müşteri hizmetlerini her aradığımda durumun aciliyetini belirttik deyip konuyu kapatıyorlar. Kullanamadığım halde her ay ev internetinin parasını ödüyorum

09 Ağustos 2024 11:05 (Şikayetten 22 saat sonra)
Büşra
09 Ağustos 2024 20:06

Merhaba Sena Hanım, Şikayetimizi ilgili birimlere aktarmanız fayda etmemiş olacak ki müşteri hizmetlerini aradığımda açtığım arıza kaydı ile ilgili çalışmanın 09.08.2024 tarihinde yapılacağı ve sorunun çözüleceği söylendi ve sorun yine çözülmedi.

Büşra
09 Ağustos 2024 20:29
D-Smart Net Bağlantı Ve Kopma Sorunu

Müşterilerinizi bu denli mağdur etmeniz ne kadar doğru hem sorun bugün çözülecek deniyor müşteri hizmetleri tarafından hem de sistemde de böyle bir şey yazıyor yani yaklaşık 1 ay boyunca internet kullanamayacağım öyle mi? O zaman ne anlamı kaldı eve internet bağlatmamın hem kullanamıyorum hem de boş yere parasını veriyorum

12 Ağustos 2024 16:05

Suat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 03:42
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
13 Haziran 2024 16:33