D&R İade Yapmadılar Pos Yüzünden

D&R İade Yapmadılar Pos Yüzünden
Hiranur
19 Mayıs 2024 12:43

13.05.2024 tarihinde Ankara Antares D&R'dan bir alışveriş yaptım. Alışveriş sırasında fiş verilirken slip verilmedi. Sorduğumda ise 'tek fiş veriliyor' dediler. Tamam dedim. 17 Mayıs Cuma günü iade etmek için gittiğim aynı mağazada slip sordular. Vermediklerini söylediğimde 'nasıl olur?' dediler. Elektronik slip açtım ama kartıma iade yapmadılar. Cihazları 'POS statüsü yeterli' diyerek işlem yapmadı. Dün Ankamall şubesine gittim. Kadın çalışanınız iade yapmak istemediği için slip bile sormadan iade yapmaya çalıştı, ancak yine yapmadı. Kartıma iadesini talep ediyorum. En hızlı şekilde bu sorunun çözülmesini rica ediyorum.

19 Mayıs 2024 13:23 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Mayıs 2024 18:19

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Hulya
24 Aralık 2024 14:43
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Ekin
25 Ekim 2024 10:53
İade Edilmeyen Teknolojik Ürün Sorunu
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazası İade Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Kredi Kartıma İade Sorunu

Özgül
21 Ağustos 2025 13:43
d-r-magazasi-iade-surecinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-kredi-kartima-iade-sorunu-4.jpg
d-r-magazasi-iade-surecinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-kredi-kartima-iade-sorunu-2.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 15:51
D&R Yapmadığı İade Ve Çalışanının Alay Eder Derecesinde Tutumu
Yasin sonuçtan memnun

Yasin
30 Temmuz 2023 20:44
"Görüşme sağladığım bölge müdürü yardımcı ve iyi iletişim kurdu. Teşekkürler..."