Burcu sonucu yetersiz buldu

Cepa AVM D&R Personel K**** Ş**** Saygısızlığı

Cepa AVM D&R Personel K**** Ş**** Saygısızlığı
Burcu
23 Nisan 2023 00:01

22 Nisan 2023 tarihinde Ankara Cepa'da bulunan D&R mağazasındaki k**** ş**** adlı kasiyerin üslubu ve tavrı son derece kabaydı. D&R'dan sürekli alışveriş yapan biriyim ve D&R'ın profesyonelliğine asla yakışmayan bir personel olduğunu düşünüyorum. K**** ş**** adlı hanımefendi üşendiğinden midir bilmiyorum 99,25 TL tutan ödemem için 100 TL verdiğimde 25 kuruş verseniz iyi olur dedi. Ben de olmadığını söyledim, nasıl yok anlamadım yanınızda bozuk para taşımıyor musunuz demeye başladı. Çantamdaki tek bozukluk olan 50 kuruşu çıkarttığımda ''aman ne çok şey değişti'' dedi. Yapması gereken tek şey bana 1 lira 75 kuruş vermekti. Bunca azarı, söylenmelerini çekmek mi zorundayım? İşinden memnun değilse yapmasın. Bu nasıl bir saygısızlık aklım almıyor. Hanımefendiyi uyarmanızı talep ediyorum.

23 Nisan 2023 08:59 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

23 Nisan 2023 13:38

Sayın Burcu E., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

23 Nisan 2023 13:38

Siz değerli müşterilerimizden gelen geri bildirimler, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için son derece önem arz etmektedir. Bu bağlamda iletmiş olduğunuz konunun tekrar etmemesi ve incelenmesi adına ilgili birimlere konuyu ilettim. Gerekli incelemeler yapılmış olup konu hakkında kısa süre içerisinde aksiyon alınacaktır. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

D&R Cepa'da Kullanılmış Ürün Ve İlgisiz Personel Mağduriyeti

Onur
16 Aralık 23:25
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazası İade Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Ve Kredi Kartıma İade Sorunu

Özgül
21 Ağustos 13:43
d-r-magazasi-iade-surecinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-kredi-kartima-iade-sorunu-4.jpg
d-r-magazasi-iade-surecinde-yetersiz-bilgilendirme-ve-kredi-kartima-iade-sorunu-2.jpg
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

D&R Cafe Çalışanlarının Kaba Tavrı Ve Müşteriye Saygısız Yaklaşımı Mağaza Deneyimimi Mahvetti

Deniz
18 Kasım 18:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

D&R'da İade Krizi: Mağaza Müdürü Ve Jelatin Engeli

Ahmet
01 Şubat 01:14
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Ve Online Fiyat Farkı: Kampanya Aldatmacası

Melek