Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Converse Online Ayakkabı Siparişinde Yaşanan Kargo Sorunları

Converse Online Ayakkabı Siparişinde Yaşanan Kargo Sorunları
28 Mart 2024 14:04

Merhaba herkese, Converse markasının internet sitesinden iki adet eşime doğum günü hediyesi olarak ayakkabı aldım. Türkiye'de E*** Perakende olarak geçiyor. Satış temsilcisi, aynı zamanda birçok iyi markanın Türkiye temsilciliğini yapıyorlar. Ayakkabıları dün akşam 17:36'da benim teslim aldığıma dair mesaj geldi, ancak ben ürünü teslim almadım. Aynı sorunu bir yıl önce Babalar Günü'nde eşime hediye alırken de yaşamıştım. Günlerce telefonda uğraştım, kargo şirketini ara, kendilerini ara ve sonunda ayakkabının parasını iade ettiler. Eşime Babalar Günü hediyesi veremedim sayelerinde, üstünden bir yıla yakın zaman geçti. 'Bir seferlik sorundur' dedim ve tekrar aldım, yine aynı problemle karşılaştım. Sorun, çalıştıkları kargo şirketiyle; aslında şirket için verdikleri numaraya asla ulaşamıyorsunuz. Bir keresinde inat ettim, yarım saat hat bekleyip müzik dinledim, ancak o telefon asla açılmıyor. Kendileri de şirkete mesajlaşma yoluyla sorunu bildiriyorlar. Artık adamlar dönerse şanslısınız, dönmezlerse vay halinize; günlerce uğraşın ya da en son çare iade yapın. Hediyeyse, ortada kaldınız demektir. Bu son alışverişim kendilerinden, ancak bir an önce kargomu bulup bana iletmelerini rica ediyorum. Para iadesi istemiyorum, aldığım ürünlerin zamanında teslim edilmesini istiyorum. Naçizane kendilerine de tavsiyemdir; o kargo şirketiyle ilişkilerini kesmeliler. Böyle birçok markayı Türkiye'de bu şekilde temsil edemezler ya da etmemeliler. İşini düzgün yapan birileri devralmalı. Sizler yüzünden markalardan soğudum.

28 Mart 2024 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 17:38

Markanın şikayet var müşteri temsilcisi iletişime geçti ürün İzmir'e gitmiş İstanbul'a nakledilmiş tekrar transfer aşamasındaymış mesaj bana yanlış gelmiş. Arayan kişi gayet kibar ve ilgiliydi takibini yapacağını söyledi umarım en kısa sürede ürünlerim elime ulaşır. Şikayet var’a teşekkür ediyorum gelişmeleri bildireceğim

01 Nisan 2024 17:52

Convers Türkiye temsilcisi Eren perakende de kargo sorunu ve müşteriyi kaile almama durumu ayyuka çıkmış durumda ben hala bir çözüm bulamadım defalarca aramama rağmen asla yardımcı olmuyorlar biz mail attık deyip kenara çekiliyorlar yetkili kimse ile görüşemiyorsunuz ben böyle lakayıtlık görmedim bu firmanın bunca markaya yaptığı saygısızlık müşteriye yaptığı saygısızlıktır ben bir an önce ürünlerimi istiyorum ürünü İzmit'e götürüp kendi kendinize iade edip banada ürün teslim edildi mesajı gönderiyorsunuz bana bunun açıklamasını yapın!?

06 Haziran 2024 14:29
Converse Aynı Gün Kargo Siparişte Değişim Ya Da İade Yapılmayarak Sorun Çözmeme
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
03 Ağustos 2023 13:18