Converse Ayakkabılar Ayak Sağlığımı Tehdit Ediyor

Meltem
11 Kasım 2024 22:53

Bu yaz aldığım Converse Chuck Taylor ALL Star Lift Platform Sneaker ayakkabı ile ilgili olarak yazıyorum. Söz konusu ayakkabı ayaklarımda, özellikle serçe parmaklarımda ve topuk /aşil tendonlarımda olmak üzere büyük yaralanmalara neden oldu. Seyahat nedeniyle ve ona zaman tanımak ve ayaklarımın alışması için ayakkabıyı Almanya'ya götürmek zorunda kaldım, ancak ağrımaya ve ayaklarımı kanatmaya devam etti.

Bu sorunlar nedeniyle Almanya'da yeni bir çift ayakkabı almak zorunda kaldım. Daha önce sahip olduğum birkaç Converse ayakkabıda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, markanın sadık bir kullanıcısı olarak bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı ve çok zor bir duruma soktu. Ayakkabılar kesinlikle giyilebilir durumda değiller.

Bu sorun nedeniyle ayakkabıları Converse Türkiye Emaar İstanbul şubesine götürdüm ve ayakkabıların başka bir modelle değiştirilmesini talep ettim. Converse Türkiye'den aldığım sonuç, talebimin kabul edilmemesi ve ayakkabılarımın geri gönderilmesiydi. Daha sonra Converse Avrupa ile de konuyla ilgili iletişime geçtim ancak onlar da reddederek beni tekrar Türkiye Müşteri Hizmetlerine yönlendirdiler.

Yukarıda da belirttiğim gibi, daha önce defalarca kullandığım bir markaya güvenerek aldığım ayakkabı yüzünden maddi ve sağlık açısından zor durumda kaldım ve yeni bir model olması sebebi ile gerekli testlerin yapılmadan piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum.

12 Kasım 2024 09:04 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Converse Ayakkabı İadesi İninal Kartta Görünmüyor

Serhat
02 Ocak 20:31

Kısa Sürede Açılan Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Çağdaş
27 Kasım 2025 13:41
Kısa Sürede Açılan Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
kisa-surede-acilan-ayakkabi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-3.jpg
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yıpranan Converse Ayakkabıya Çözüm Sunulmadı

Gülten
09 Ağustos 2025 16:57

İade Sürecinde Müşteri Kodu Eksikliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

18 Kasım 2025 11:13
İade Sürecinde Müşteri Kodu Eksikliği Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
iade-surecinde-musteri-kodu-eksikligi-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg

Satın Aldığım Converse Ayakkabı Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşmakta Zorluk Yaşıyorum

12 Eylül 2025 16:19
satin-aldigim-converse-ayakkabi-teslim-edilmedi-musteri-hizmetlerine-ulasmakta-zorluk-yasiyorum-2.pdf
satin-aldigim-converse-ayakkabi-teslim-edilmedi-musteri-hizmetlerine-ulasmakta-zorluk-yasiyorum-1.pdf
TrustBuy Güven Skoru