Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Kışlık Lastik Değişiminde Büyük Hayal Kırıklığı

29 Kasım 2024 17:51

Continental Eskişehir Eyigün bayi kışlık lastik değişimi yaptırdım. Arabamın hazır olduğu söylendiğinde jantlı lastik değişimi ve lastik oteli ücreti için 1500 lira ödememi yapıp arabanın başına gittiğimde elime bijon somonunun içinde civatası kırılmış haliyle elime tutuşturuldu ve sanayide yaptırırsınız şeklinde baştan savılarak geçiştirildim. Aynı gün içinde bayiye tekrar ulaştım. Arabamın henüz iki gün önce bakımdayken lastikler sökülüp takıldığında bu tarz bir sorun bulunmadığını bu olayın kendilerinin işlem yaparken olduğunu dile getirip sorunu çözmelerini istedim. Ancak tarafıma sökerken olduğu ve bunun kendi sorumluluklarında olmadığı söylendi. Mağduriyetim giderilmedi ve ben lastiklerimin otel ücretini verin. Burayla ilişiğimi kesmek istiyorum dediğimde 500 TL ücret iade edilip, lastiklerim tarafıma teslim edildiğinde oradan ayrıldım. Kırılan bijon civatasını tamir ettirmek için sanayiye gittiğimde arka lastiklerin her iki yöndeki 4 er cıvatasının da bozulduğunu, dişlerinin yenip kullanılmaz hale geldiğini tespit ettiler ve iki set için toplam 2 bin lira daha ödemem gerekti. Yani kışlık lastik değişimi bana toplam 3 bin lira ve koca bir günüme mal oldu. Continental lastikleri olarak yıllardır kullandığım bir markadır. Bu markaya işini bu kadar savsaklayarak ve özverisiz yapan insanları yakıştıramıyorum.

Fadime
Fadime
29 Kasım 2024 17:54

Aynı bayi ile defalarca sorun yaşadım. İlkinde lastik değişimi sonrasındaki gün uzun yola çıktığımda lastik basıncının (34-35 önerilen) 80 olduğu tespit edildi ve bir facianın eşiğinden döndüm. İkinci defasında da dört lastik aldığımda hediye edilen yol yardımının lastiğim inip kullanmak istediğim bir gün kullanamamam ve yoğun olduklarını belirtip bana yardımcı olmadıklarını belirtmeleridir. Aynı bayi tarafımı defalarca mağdur etmiştir.

09 Aralık 2024 14:03 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Fadime Y., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Yetkili satıcımıza gerekli bildirimlerde yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Serdar sonuçtan memnun değil

Yanlış Lastik Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

06 Nisan 2025 17:20

22 Şubat 2024 21:53
Continental Ürününün Arkasında Durmuyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Yol Yardım Hizmeti: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

16 Nisan 2025 15:23
Osman sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 21:53
Continental Kışlık Lastik Za
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyatlandırma Ve Kasti Uyanıklık: Lastik Bayisinde Yaşanan Sorun

03 Aralık 2024 15:06