Computest Oto Ekspertiz Computest Hatalı Exper Hizmeti

29 Temmuz 2024 14:29

Computest Yanlış Oto Ekspertiz Hizmeti,

kullanmakta olduğumuz Peugeot 307 aracımızı Ağustos 2022 de Tokat merkezden satın aldık. Satın alım sürecinde aracı Tokat merkez sanayi sitesi içinde yer alan Computest Oto Eksperine götürdük. Yapılan eksper sonucunda araçta sadece Motor kaputunun değişen olduğu, sağ-sol yanlarda boya olduğu, şasi, podye gibi yerlerin orijinal olduğu bilgisi yazıldı ve aracı satın aldık.
2 yıl süreyle aracı kullandık. Bu sürede aracın periyodik bakımları yapılmıştır. Kaza, değişen işlemi bulunmuyor.
Temmuz 2024 içinde aracın satışı için şehir dışından biriyle anlaştık. Aracın bulunduğu İzmit e geldiler. Araç için kurumsal bir firmada eksper yaptırdılar. Yapılan eksperde, araç alım sırasında bizlere bildirilmeyen şasi hasarı, podye hasarı durumları ortaya çıkmıştır. Eksper yapılan firma, bu hasar bilgilerinin aracın girmiş olduğu 2021 yılı eksper kayıtlarında da olduğunu iletmiştir. Eksper işlemi sonrası gelen kişiler hem masraflarının karşılanmasını talep etti, hem de araç için yazmış olduğumuz fiyatın altında teklif sundular.
Computest firma ismine güvenerek yaptırdığımız Exper ve oto alımında mevcut durumda büyük bir zarar ile karşı karşıyayız. Bir değişen bilgisi olan araç satışı için ilan açtığımız süreçte, bilmediğimiz hasarların çıkmış olması sebebiyle gelen kişilerin masraflarını karşılamak durumunda kaldık. Ayrıca araçtaki bu durum sebebiyle araç değeri altında fiyatlandırmak durumunda kalıyoruz. Firma hizmetini gereği gibi vermemiş, doğru kontrol ve bilgilendirmeler yapmamıştır. Yapılan hatalı işlemlere bağlı olarak oluşan zarar konusunda firmaya yasal bildirimleri ileteceğiz.

12 Kasım 2023 11:46
Computest Oto Ekspertiz Computest Ekspertiz Güvenilirliği
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
07 Şubat 2025 09:26
Ekspertiz Raporu Hatası Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Sonrası Şanzıman Arızası Ve Yüksek Masraf Mağduriyeti

09 Ağustos 2025 14:52
Ekspertiz Raporu Sonrası Şanzıman Arızası Ve Yüksek Masraf Mağduriyeti
ekspertiz-raporu-sonrasi-sanziman-arizasi-ve-yuksek-masraf-magduriyeti-7.jpg
ekspertiz-raporu-sonrasi-sanziman-arizasi-ve-yuksek-masraf-magduriyeti-4.jpg

24 Haziran 2024 19:47
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 01:46