12 Kasım 2023 11:46

Merhaba, 11.11.2023 tarihinde Balıkesir Burhaniye'den bir araba satın aldım ve Computest ekspertizine soktum. En başta güvenilir olduğu ve tüm Türkiye'de bulunduğu için Computest'e güvendim. Ancak aracı ilk incelediklerinde sol arka kapının değiştiğini ve şasenin hasar gördüğünü söylediler. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar sorduğumda bir problem olmadığını belirttiler ve galerici arkadaşın sürekli oraya geldiğini, hatta o sabah iki araba daha getirdiğini öğrendim; kısacası birbirlerini tanıyorlardı. Biz zaten Computest'in güvenilirliğine inanarak tercih ettik, araçtan anlasak zaten ekspertiz yaptırmayız. Şu anda ciddi şüphelerim var ve İzmir'de yaşıyorum. Yılların tecrübesine sahip firmanızın bu şüphelerimi gidermesini istiyorum. İzmir'de bir kez daha ekspertiz yaptırıp, eğer sonuçlar farklı çıkarsa siz zaten gereğini yaparsınız. Aksi takdirde bu olayı Tüketici Hakları Mahkemesi'ne kadar taşımak zorunda kalacağım. Umarım ilgilenirsiniz.

15 Kasım 2023 12:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Uğur
Uğur

Güvenme başka yere de ekspertiz yaptır. Soru işareti kalmasın kafanda

Computest Oto Ekspertiz Computest Hatalı Exper Hizmeti

29 Temmuz 2024 14:29
Oben sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 17:04
"İlgi ve alakası için Elmas Hanıma çok teşekkür ederim. Mağduriyetimi giderip bir de hediye olarak ekspertiz hizmeti sunmaları ayrıca hoşuma gitti."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 22:16