Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Collagenforte.online Trendyol Yanıltıcı Reklam Yapıyor, Gerçekçi Yorumları Yayımlamıyor!

15 Eylül 2024 18:56

Trendyol üzerinden Collagen Forte satıcısından Glucosamine, chondroitin, msm içerikli gıda takviyesi aldım. Bunu seçerken ilgili satıcının sayfasında ürüne dair verdiği bilgileri göz önünde bulundurdum. Satıcı "her 1 tablette" 750 mg Glucosamine, 600 mg Kondroitin ve 600 mg Metilsülfonilmetan (msm) olduğunu belirtmiş (Buna dair görseli aşağıda paylaşıyorum).
Ancak ürün elime ulaştığında belirtilen değerlerin 1 tablet değil, 3 tablet için olduğu yazılıydı. Ürün sonrası bu durumu ürün yorumları bölümüne yazdım.
Ancak yorumum reddedildi. Gerekçe olarak "anlamsız resimler" gösterildi.
Aynı yorumu tekrar yaptığımda "satıcı tarafından doğrulanmadığı" gerekçesiyle yine reddedildi.
Üçüncü kez tekrar yaptığımda da "anlamsız resimler" bahanesiyle tekrar reddedildi.
Hiçbir hakaret içermeyen, diğer kullanıcıları da bilgilendirmeye yönelik yorumum Trendyol tarafından yanlı olarak reddediliyor.
Satıcı tarafıma mesaj göndererek "her tablette 1500 mg kompleks ürün içerdiğini, kolajen içeriminin 3 tablet için 1500 mg olduğunu ve ürün tanıtımında her tablet için 1500 mg kolajen belirtmediklerini" bildirmiştir.
Kendilerine zaten benim iddiamın ne olduğunu dahi okumamışlar. Ya da okumalarına rağmen konuyu çarpıtmaya çalışmaktalar.
Kendi sayfalarında her tablet diye belirttikleri değerin (görseli ektedir) ürün üzerindeki ile uyuşmuyor olması bir aldatmadır. Ticari ahlakla uyuşmamaktadır. Yanıltıcı reklamın ayrıca bir suç olduğunu göz ardı ediyorlar.
Diğer vahim olan ise Trendyol'un yorumumu yayınlayarak halkı bilinçlendirme isteğime karşı firmayı taraf tutması ve bu yönüyle yanıltıcı reklamı desteklemesidir. Nasıl bir çıkar ilişkileri olduğunu bilmediğim bu durumu şikayet ediyorum.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:51

Gülhan
05 Ocak 2024 20:25
Hande sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 20:02
"Şirket yetkilileri bana ulaşarak ürün orijinalliğini kanıtladı. Ambalaj baskısındaki kusur nedeniyle özürlerini ilettiler ancak ürünün orijinal olduğunu teyitlediler. İlgilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca küçük hediyeleri için de teşekkür ederim."

28 Kasım 2023 11:18
Pharmacity Sağlık Pharmacity Hatasını Telafi Etmedi Trendyol Da Çözüm Bulmadı
Simla sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol-Dermoaktif Eksik Ürün Gönderimi Ve İade Yapılmaması

07 Eylül 2024 16:09