05 Temmuz 2023 14:14

112089081 numaralı rezervasyonuyla ilgili yazıyorum, ödediğim 1 tek kuruşu hak etmeyen bir tesis letoonia Hotel tüm mecralarda şikayetimi paylaşacağım tesisi de ayrıca şikayet edeceğim! Rezervasyonumuz 3 temmuza kadar olsa da 30 mayısta tesisi terk ettik otele deniz tatili için gidildiği çok açık deniz tatili otellerinden birinde koskoca otelde bir tane şezlong bulamadık. Bırakın şezlongu sandalye bile yok. Tatile mi gittiniz yokluk çekmeye mi?

Ya da biz o parayı niçin ödedik? Kaldığımız hiçbir gün yer bulamadık. Sonra sabah 8:30 da kalkıp şezlong bulmak için uğraştık ama yine nafile. Hamile olduğumu çok fazla yürüyemediğimi hem rezervasyon yaparken size hem otele belirtmeme rağmen orta kısımdaki odalar konusunda yardımcı olmadılar. Bir de üstüne üstlük ön bürodaki küstah bey tavrı ve tüm iticiliğiyle bana iyilik yapıyormuşcasına bir oda önerdi ve shuttle var dediler. 15 dakika bir sizin için daha kolay olur o shuttle acaba hiç boş geçiyor mu? Km'lerce yürümek zorunda kaldım 7 aylık hamile halimle her her defasında, her yer leş gibi her yerde çöpler bardaklar sıfır servis! Leş gibi bir deniz.

Kapasitesinin 3-4 katı kullanılan mikrop yuvası bir havuz ondan bahsetmiyorum bile. Yemekler kaç gün aynı şey. Kullanılmışsa artık renklerinden belli o kadar kötüydü ki hayatımda bu kadar kötü bir deneyim yaşamadım!

Vaat edilen hizmet için para ödüyoruz, ama alamadığım bir hizmet için haksız bir kazanç elde ediyorsunuz. Eğer bu kadar kalabalık bir kapasiteyi kaldıramayacaksanız, neden satıyorsunuz? Kalmadığımız günlerin iadesini istiyoruz çünkü hizmet alamıyoruz. Orada bir sürü insan oda beklerken ve bizim odamızı tekrar satacağınız apaçık belli olmasına rağmen geri ödemeyi de yapmıyorsunuz!1 bir kuruşunu dahi hak etmediğiniz bir para ve insanların tatili rezil ettiğiniz bir hizmet bir daha asla!

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:27

06 Eylül 2023 17:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 15:22
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 13:56
Club Hotel Anjeliq Kullanmadığımız ve Konaklama Yapmadığımız Otelin Parasını Kestiler

03 Temmuz 2023 03:21