Elektrik Faturası İletişim Sorunu Ve İcra Süreci

31 Aralık 2024 11:03

6929474525 numaralı CLK Boğaziçi abonesiyim. Uzun yıllar boyunca ödemelerimi kurumsal Kuveyt Türk hesabımdan düzenli olarak gerçekleştirdim. Ancak, son dönemde aboneliğimi sonlandırmak için Limited şirketimin son faturasını ödemek amacıyla Perpa Ticaret Merkezi'ne gittiğimde, alacaklı olduğumu ve son faturanın alacağımdan düşüleceğini ya da kısmi bir fatura çıkarılacağını söylediler. Buna rağmen, herhangi bir mail, SMS veya başka bir iletişim olmadan doğrudan icraya verilmişim. O dönemde dükkandan ayrıldığım ve mal sahibiyle yollarımızı ayırdığımız için fazla elektrik tüketimim olmadı ve elime de fatura ulaşmadı. Sizden de bir cevap gelmediği için alacaklı olduğumu düşündüm. Neden bir mail, SMS veya fatura göndermeden doğrudan avukata veriyorsunuz? Ödememin yapılmama sebebi iletişimsizlik. Sizden içten bir personel takip yapmamış ve bana herhangi bir mail veya borç bildirilseydi, bu rakamı öderdim. Şu an tek istediğim, son ödeme tarihli normal bir fatura çıkarmanız ve hemen ödeme yapmam. Ancak şu an bir avukat aradı ve ben avukat yoluyla değil, doğrudan CLK'nın ana sayfasından her zamanki gibi kartla ödemek istiyorum. Bunu normal icra kısmından çıkartıp fatura ödeme son ödeme şeklinde yapmanızı arz ederim.

İbrahim sonuçtan memnun

Ödeme Sorunu: Fatura Sistemde Görünmüyor

28 Ocak 2025 20:05
"Teşekkür etmiyorum sonuçta onların hatası nedeniyle yaşanılmış bir problem çözmek asli görevleri olduğunu düşünüyorum ki Tüketici Hakem Heyeti idi burası idi uğraştık durduk hiç buralara gelmemeliydi Umarım ders olur"
Ödeme Sorunu: Fatura Sistemde Görünmüyor

04 Nisan 2025 15:25

Ödenmeyen Faturadan Habersiz İcra Şoku Ve Haksız Borç Artışı

02 Kasım 2025 01:03
odenmeyen-faturadan-habersiz-icra-soku-ve-haksiz-borc-artisi-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kaçak Elektrik Kullanımı Sonrası Haksız Borçlandırma Sorunu

24 Mart 2025 17:24