CK Boğaziçi Elektrik Mesken Olarak Gözükmüyor

20 Temmuz 2023 01:378.614
Samet'in Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü teşekkürler

0566059400 Tesisat numaralı aboneliğim ticarethane olarak görünüyor. Meskene çevrilmesi için iskan belgesi ya da yapı kayıt belgesi isteniyor. Su ve doğalgaz aboneliklerim mesken olarak yapılmıştır. Apartmandaki diğer dairelerin elektrik abonelikleri mesken iken sadece benim dairem ticarethane. Kiracı olarak oturuyorum ve ev sahibim iskan ve yapı kayıt belgesinin kendisinde olmadığını söylüyor. Durumun düzeltilmesini ve geriye dönük mağduriyetimin giderilmesini ivedilikle rica ediyorum.

20 Temmuz 2023 09:24 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

20 Temmuz 2023 17:39

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili olarak tarafınıza gün içinde dönüş yapılmış olup ulaşım sağlanamamıştır. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi platform üzerinden bizimle paylaşırsanız Müşteri Temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Şirketimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

21 Temmuz 2023 14:44

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

21 Temmuz 2023 14:45

Sorunum çözüldü teşekkürler

Yorumlar(5)

Avşin
Avşin
Şikayeti Çözüldü
15 Şubat 2024 16:36

Nasıl çözdünüz sorununuzu bende aynı durumu yaşıyorum da

Üsame
Üsame
21 Ekim 2023 02:10

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Sorunu nasıl düzelttiğiniz hakkında bilgi verir misiniz lütfen?

Benzer Şikayeti Var
5 Ekim 2023 20:07

Merhaba, aynı sorundan bende yaşıyorum. Sorunu nasıl düzelttiniz bilgi alabilir miyim?

CK Boğaziçi Elektrik Ticarethane Aboneliğe Geçti

6 Ekim 2023 17:516.616

9596804400 Tesisat numaralı aboneliğim ticarethane olarak görünüyor. Kendi kendiliğine ticarethane olarak değiştirilmiş....

CK Boğaziçi Elektrik Elektrik Aboneliği Başlatamıyorum

Berk
30 Eylül 2023 16:351.908

Yeni taşındığım dairede elektrik aboneliğini e-devletten başvuramıyorum. Ticarethane olarak gözüküyor. İstenen belgelerd...

1 Yorum

CLK Boğaziçi Mesken Olan Yerin Ticarethane Olarak Gözükmesi

Ülkü
18 Eylül 2023 03:143.944

Şu an oturmakta olduğum aboneliği düşmüş kaçak olarak görünen elektriği üstüme alıp açtırmak istiyorum, lakin zamanında ...

1 Yorum

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Kesintisi

CK BoğaziçiElektrik Kesintisi

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar