CK Boğaziçi Elektrik Abonelik Başvurusu Sorunu

15 Kasım 2023 12:57960
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
İlgili Yetkililer Hemen İletişime Geçti Ve Sorunu Çözdü. Teşekkürler...

E-devlet üzerinden başvurumu yaptım. İşlemler tamamlandı yazıyor. Fakat şubeye gittiğimde yarıda kaldığını söylüyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum başvurunuz gözükmüyor diyor. Zorla fatura ödemeye çalışıyoruz. Bütün işlemleri internet üzerinden halledebilirken bunu neden yapamayalım? Gerekli çözüm önerisini bekliyorum.

15 Kasım 2023 13:31 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

15 Kasım 2023 13:48

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

15 Kasım 2023 14:57

Tekil Kod İle Denedim Fakat Yine Olmuyor. Ekranda Çıkan Yazı : Belirttiğiniz konum için abonelik yapılamamaktadır. 221 - Detay: Daha önceden alınmış bir başvuru talebiniz bulunmaktadır. Bu Şekildedir.

15 Kasım 2023 17:15

İlgili Yetkililer Hemen İletişime Geçti Ve Sorunu Çözdü. Teşekkürler...

Koray
Koray
Şikayeti Çözüldü
20 Kasım 2023 00:28

Elektrik Sözleşmem için e-devlet üzerinden fesih müracaatında bulunmaya çalışıyorum. Ancak durumu ''durduruldu'' ibaresi çıkıyor ve işlemi yapamıyorum. Nedenini öğrenebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözeriz.

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Elektrik Desteği İle Fatura Ödeyemiyorum

Nuray
8 Ocak 2024 23:262.675

"Herkes çok ilgiliydi Çok teşekkür ediyorum"

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Elektrik Desteği İle Fatura Ödeyemiyorum
2 Yorum

CK Boğaziçi Elektrik Elektrik Faturası Ödeme

Mine
3 Temmuz 2023 20:132.663

"İlgi ve alakanız için teşekkürler."

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Kesintisi

CK BoğaziçiElektrik Kesintisi

İbrahim
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar