İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Civil Uygulaması Sipariş Sorunu

28 Ekim 2023 15:59

Merhaba: 18.10.2023 Tarihinde Civil Uygulaması Üzerinden sipariş verdim.
Aradan 10 gün geçti. Siparişim gelmedi kontrol ettiğimde siparişiniz hazırlanıyor. Yazısını görünce aradım.
Müşteri hizmetlerindeki arkadaş siparişiniz kargoda uygulamada güncelleme yapıldığı için sipariş hazırlanıyor. gözüküyor. Ben size kargo takip numarasını mesaj olarak atıyorum takip edebilirsiniz dedi.
2 gün daha geçti. Mesaj gelmeyince bugün tekrar aradım kargonuz size ulaşamadıkları için 21 Ekim tarihinde iade gönderilmiş deyince şok oldum.
Benim iletişim numaramda Adresimde güncel ne arayan oldu ne gelen.
Müşteri hizmetleri iki farklı bilgi veriyor. Kargoya verildimi onu dahi bilmiyorum.
Kargoda sıkıntı varsa bunu takip etmeniz gerekmiyor mu neden teslim edilmedi ya da iade edildi diye
açıkçası tek tercihim olan Civil mağazasının bu şekilde hizmeti beni hayal kırıklığına uğrattı.
Şimdi siparişi tekrar yenileyeceklerini ya da istiyorsam iptal edebileceklerini söylediler. Yani biz aramazsak kaç gün daha bekletilecektik.
Müşteri memnuniyeti anlayışı bu olmamalı. Gereken inceleme yapılıp bu durumun tekrar yaşanmamasını diliyorum.

Konu hakkında gereken özen ve desteğinizi bekliyorum.
Teşekkürler İyi çalışmalar

30 Ekim 2023 09:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Muhammet sonucu yetersiz buldu

Civil'den Sipariş Verdim, Kargom 12 Gündür Teslim Edilmedi Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

22 Temmuz 2025 15:07

15 Ekim 2024 11:45