Kan sonucu yetersiz buldu

Citroen C3 Air Cross 2021 Araç Arızası

03 Nisan 2023 13:04

15 bin km de c3 Aircross aracım 1.5 ay önce ilk bakımına girdi. Bakımda belirttiğim bir sorun vardı bakıldı fakat bana bulunamadı arıza yok dendi. Geçen günlerde tekrardan aynı arıza ile karşılaştım. 0 bir otomobilde 5. Kez aynı arıza ile karşılaşmak aracın büyük bir kusuru olduğunu gösterir.

Aracın arızası da şu şekilde, aracım 25 km hızın üstüne çıkmıyor gaz sonda olsa bile fark etmiyor, gaz yemiyor. Stop edip tekrar çalıştırana kadar düzelmiyor. İlgili kişilerden dönüş bekliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Kaan

Sonuç ne oldu acaba? Problem neymiş? Bende de aynı sorun mevcut.

Kaan

Ben bir yıl içinde bu sorunu 6 kez yaşadım. Bu hafta serviste aracım bilgisayara bağlanıp diyagnostik kontrol yapıldı dendi. Kayıtlarda hata bulunamadı. Niye olduğu ile ilgili bir fikirleri de yok. Başka deneyimleyen var ise yazabilirse sevinirim.

citroen-c3-air-cross-2021-arac-arizasi-1.jpg
Özgür

Bu konuda geri dönüş oldu mu, ya da çözüm bulundu mu acaba?

Fatma

Merhaba bende de aynı sorun var çözüm sağlanmıyor acaba sorun neymiş bilgi verir misiniz? Sorun giderildi mi?

Adem

Merhaba sorun giderildi mi? Giderildi ise nedeni nedir? Aynı sorunu bende 2020 c3 feel s Edition da yaşıyorum, çok sinir bozucu bir durum.

Adem

Sorunu bulduk yağ kartelini söktürdük içerisinde ki filtreyi temizlettirdik çok pislenmiş durumdaydı

Sorunu buldunuzmu

Berker

Merhaba sorun hala devam ediyor mu? Çözüme ulaştırdınız mı acaba servis ne söyledi konu hakkında

Eyüp

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorrum ve adamları inandırmaya çalışıyorum ayda 3 4 defa aynı olayı yaşadım ama kemaraya almak aklıma gelmemişti çözüm bulursanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Fatma

Merhaba sorun neymiş çözüldü mü?

Kan

Kameraya kesinlikle almalısınız bence Citroen desteğe bağlanıp müşteri destekle görüşme sonrası mailden ilettim ben dönüş gelecek yarın ileteceğim size

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Air Cross Şanzıman Yağ Kaçağı

Enes