Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Aldım Pişman Oldum!

Citroen Aldım Pişman Oldum!
Uğur
26 Şubat 2024 17:38

C4x 2023 model aracın arka tamponun altı tamamen boş ve koruma olmadığı gibi, tampona bağlı difüzör sadece iki vida ile tutturulmuş. Bu durum, uzun yolda tüm rüzgarın tampona dolmasına ve bu iki vidanın da çıkarak difüzörün kopmasına sebep oldu. Arka tamponla beraber tamamen çıkacakmış gibi bir durum fark edemedim; rüzgar sesi veya bagajda bir şeylerin çarptığını düşündüm ve durmadım. Neyse ki, polis çevirme noktasında arkamdan gelen bir araç, arka tamponun sallandığını ve düşebileceğini söyleyerek beni uyardı. Yolumu değiştirerek, tatil için yola çıkmışken sanayiye gidip tamponu kelepçe ile tutturmak zorunda kaldık. Şans eseri, tamponun tamamen sökülüp arkadan gelen bir araca zarar vermemiş oldum. İlk bakımıma kadar bu şekilde idare ettim ve bakımda düşen vidaları tekrar taktırdım. Kelepçelerin kalmasını istedim, çünkü bu durum bana güven vermiyor ve her an tekrar düşebilir. Citroen bu durumu fark etmiş olacak ki, 2024 model araçlara eksik olan alt korumayı eklemiş. Ben de bu eksik parça yüzünden kaza atlatmışken, genel merkezi arayarak araçta olması gereken ancak olmayan parçanın takılmasını talep ettim. Ancak aldığım cevap, aracımın donanımında bu parçanın olmadığı ve istenirse ücret karşılığında takılabileceği oldu. Güvenlik için olması gereken bu parçanın fabrikada takılan alt koruma olduğunu ve ne zaman araç donanımına dahil edildiğini anlamadım. Citroen tercih etmekle hata yaptım. Olması gereken ancak olmayan parçanın görselini ekliyorum; benim araçta o kısım boş.

Burak
03 Eylül 2023 13:42
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
16 Nisan 2024 12:51
Cenan sonuçtan hiç memnun değil

Cenan
29 Eylül 2024 19:12