Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Ata Citroen Yetkili Servis Mağduriyeti

Volkan
04 Mayıs 2024 15:27

02.04.2024 tarihinde Citroen C4 Cactus marka aracımla seyir halindeyken otomatik vites arızası sebebiyle yolda kaldım. Çekici marifetiyle her zaman hizmet aldığım Ata Citroen yetkili servisine aracımı gönderdim. Ertesi gün (03.04.2024) beni arayarak aracın arızasını öğrenmek istediler. Kendilerine yolda giderken aniden d modundan boşa düştüğünü, şanzıman kutusu arızası verdiğini ve vitese geçmediğini belirttim. 05.04.2024 tarihinde bana dönüş yapıp aracın şanzıman beyninin yerinden çıktığını, arızanın bu sebeple meydana gelmiş olabileceğini ancak araştırmanın devam ettiğini söylediler. 06.04.2024 tarihinde ise tekrar arayarak baskı balata, debriyaj ve volanın bitmiş durumda olduğunu, değişmesi gerektiğini belirttiler. Arızanın bundan mı kaynaklandığını sorduğumda evet dediler. Sonrasında sağlık sorunlarım sebebiyle hastanede olduğumu belirterek onay vermek için müsaade istedim Bayram sonrası 17.04.2024 tarihinde onayı kendilerine verdim. 24.04.2024 tarihine kadar tarafıma dönüş yapılmadı. Bu tarihte servisi arayıp bilgi almak istediğimde durumu öğrenip dönüş yapılacağı bilgisi verildi. 25.04.2024 tarihinde tekrar aradığımda baskı balata, debriyaj ve volanın değiştiğini ancak şanzıman beyninin kodlanıp test yapılacağını öğrendim. Aracı yarın teslim ederiz demelerine rağmen ertesi gün 26.04.2024 tarihinde kimse aramadığı için servise gidip durumu öğrenip aracı almaya gittim. Yine aynı şeyi söylediler, kodlama yapılmadığı için yetişmedi, beyne giden kablo ya da sokette sorun olabileceğini söylediler. Yarın teslim etmeye çalışacağız dediler. Bu sefer de 27.04.2024 tarihinde öğleden sonra arayıp aracın yetişmediğini söylediler. Pazartesi saat 16.00'a kadar tarafıma bir dönüş sağlanmadığı için ben arayarak bilgi almak istedim. Bana tek bir ustanın çalıştığını, kendisinin hasta olduğunu ve araca bakmadığını söylediler. 30.04.2024 günü dönüş yapıp araçtaki şanzıman beyni soketi de arıza olduğunu tamir yapılacağını bildirdiler. Buna da tamam diyerek 03.05.2024 tarihinde arayarak soketin tamir olmadığını değişmesi gerektiğini belirterek yeni bir masrafla yine aracı teslim etmediler. Bugün 04.05.2024. Tüm bu süre zarfında ikame araç teklif etmediler. Kendi hataları sebebiyle bu işin bu kadar uzadığını söyleyip mağduriyetimi anlatıp istememe rağmen ikame araç olmadığını belirterek reddettiler. Kendilerinden şikayetçiyim. Burayı okuyan herkese Ankara Ata Citroen yetkili servisin müşteriye değer vermediğini, doğru bilgi vermediğini, mağdur ettiğini bildirmek istiyorum.

Recep
01 Eylül 2023 12:48

Citroen C3 Aircross Arıza Ve Servis Mağduriyeti

Ahmet
20 Ocak 14:56
Resat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Citroen C5 Aircross Sürekli Arıza Çıkardı, Mağdur Oldum

Resat
27 Haziran 10:31
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen EC4: 9 Aylık Çile Ve Yetersiz Servis

Ercan