Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Espark Chima Mağaza Müdürü

Gülcan
08 Temmuz 2023 17:19

Eskişehir Espark Chima mağazasından çanta aldım. Ancak ilk kullanımdan itibaren çanta klipsinden çıkarak düşmeye başladı. Çanta sürekli kolumdan düştüğü için kullanamadım. Espark Chima mağazasına sorunu iletmeye gittiğimde mağaza müdür olduğunu düşündüğüm D** Y**; alaycı ve küçümseyen tavırlarla bu üründe bir şey yok incelemeye gitse bile hiçbir şey çıkmaz aynı ürün geri gelecek, bu ürün böyle, tüketicisiniz diye her konuda haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz, her aldığınız ürünü değiştiriyor musunuz, başka mağazadan aldıklarınızı değiştiriyor musunuz böyle, gibi söylemlerde bulunmuş, sürekli alaycı tavırlar sergilemiştir. Kendisine avukat olduğumu, ürün kusurlu olmasa neden kullanmaya devam etmeyeceğimi, kullandıktan sonra bu kusurun anlayabileceğimi, haklarımı bildiğimi söylediğimde, sizin statünüz beni ilgilendirmez, bana neden statünüzü söylüyorsunuz demiştir. Ben de kendisine tüketici haklarını yalan yanlış tarafıma beyan ettiğini bu yüzden avukat olduğumu bildirmek durumunda kaldığını söyledim. Kişi alaycı tavırlarla konuşmaya devam etmiş, incelemeye gitse bile hiçbir şey değişmeyecek, boşuna gönderiyorsunuz diyerek sorunu çözmek ve müşteriye yardımcı olmak yerine mağazada müşteri yoğunluğuna aldırmadan tarafımla münakaşa etmeye, küçümseye çalışmıştır. Sürekli gülerek imalı ve alaycı tavırlarına devam eden D** Y***a tavırlarının hiç hoş olmadığını, saygısızlık yaptığını beyan etmeme rağmen bu kişi bu tavırlara devam etmiştir. Bu kişiye karşı ne tavrımı ne de saygımı bozdum. Yapıcı ve çözüm odaklı olmayan, müşteriler içinde alaycı tavırlar sergileyen, beni azarlayan, sorunumla ilgilenmeyen, D** Y*** hakkında şikayetçi olduğumu bildirir, kişi hakkında inceleme başlatılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Naime

07 Ekim 2024 15:59

Chima Mağazasında Çanta Değişimi İçin Aylarca Bekletildim Ve Mağdur Edildim

Didem
25 Haziran 2025 18:46
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
12 Nisan 2025 18:12