18 Kasım 2024 23:1415.450

Chery Omada 5 sunroof patladı
Yolculuk esnasında sunroof patladı, çağrı merkezine / yol yardım merkezi ulaşmak imkansız. Defalarca aramama rağmen çekici geldi ve ilkinde yanlış bayiye götürdü aracı kabul etmediler, tekrardan telefon trafiği sonunda araç doğru serviste. Bu seferde kapalı alana çekemiyorlar mesai saatleri dışında olduğu için; hava yağmurlu Sunroof patlamış bir araç içinde oluşacak risklere karşı önlemin nedir eyyy Chery! Müşteri memnuniyeti sıfır. Acil konuyla ilgili aksiyon talep ediyorum. 18.11.2024 OMODA5 Bursa

19 Kasım 2024 09:48 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Aleyna V. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Kasım 2024 11:17

Merhaba, Aleyna V. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Kasım 2024 12:24

Bursa - Gönye servis ile görüştüm. Kaskoda yaptırmam gerektiğini emsali olmayan bir durum olduğunu ilettiler. Dilekçe veya mail atılsa bile Chery globalden olumsuz bir dönüş geleceğini, mağdur olacağımı söylediler. Emsali olmayan bir konuda nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Kasko hizmetine tekrardan başvurduğumda bu seferde stok problemi yaşayabileceğimi dile getirdiler. Cam kırılma veya patlama durumlarında ikame araç verilmediği özellikle belirtiler. Aracımı ve kullanıcıyı değersizleştirmekte üstlerine yok. Aracım garanti kapsamında yapılmasını önemle rica ediyorum Chery.

19 Kasım 2024 12:35

Merhaba, Aleyna V. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Kasım 2024 12:55

Süreç hakkında gün içerisinde bilgi beklemekteyim. Mağduriyetim bu şekilde bir yazı ile geçiştirilemez.

20 Kasım 2024 11:43

Yazıklar olsun! Chery pişmanlıktır. Satış sonrası hizmet anlayışınız bu kadar mı? Sonuna kadar hakkımı arayacağım.

Yorumlar(6)

Hüseyin
Hüseyin
16 Şubat 2025 21:27

Merhaba bir sonuç aldınız mı acaba?

Umut

19 Kasım 2024 15:14

Geçmiş olsun

Efe
19 Haziran 2024 12:0616.910

2023 Eylül ayında aldığım Chery omoda 5 marka aracımın arka camı durduk yerde patladı. Chery acil desteği arayıp durumu ...

Sunroof Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

İsmail
İsmail
10 Mart 2025 19:3415.513

Merhaba, ben bir yıl önce Uşak Sadıkoğlu bayisinden Chery Omoda5 aldım fakat aldığımdan beri sunroof açıp kapatırken ses...

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın
Yalçın
9 Mart 2025 22:0616.970

1. Chery Omoda 5 2024 model aracımı, 3. Ayda satın aldım ve tam olarak 8 aydır servislerde sürünerek onarım yaptırmaya ç...

4 Destek16 Yorum

Tümünü Gör
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery Aracımda KlimamÇalışmıyor!

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor