Efe sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 12:06

2023 Eylül ayında aldığım Chery omoda 5 marka aracımın arka camı durduk yerde patladı. Chery acil desteği arayıp durumu anlattım. Bebeğim olduğu için arabayı kullanamadığımı ve mağduriyetimi dile getirdim. İkame araç talebinde bulundum ama böyle bir hizmetlerinin olmadığını söylediler. Nasıl ilerleyeceğiz dediğimde kaskonuz yok mu dediler. Sıfır aracımın durduğu yerde camı patladı kaskomun olmuş olması bunun bir üretim hatası olduğu gerçeğini değiştirmez dedim. İnceleyeceklerini söylediler. Servise aktardılar. Servisler kapalı yardımcı olamayız dendi. Şimdi bunun neresi 7/24 yol yardım ben anlayamadım?

20 Haziran 2024 12:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Efe S. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

20 Haziran 2024 12:32

Merhaba, Efe S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

21 Haziran 2024 08:04
Chery Omada 5 Arka Cam Patladı

Tekrardan merhaba, dün Chery diye 3 farklı cherynin resmi numarası ile görüştüm. Enteresan bir firma. 7/24 Chery yol yardım hattını dün sabah 8:30dan 10:30'a kadar 3 kere aradım açan olmadı. 10:38de ulaştım telefonu lakayıt bir arkadaş açtı benim Chery ile alakam yok ben sadece gelir çekerim diyor. Neyse sonra buradan oluşturduğum şikayet sebebi ile Begüm hanım aradı o yardımcı oldu sağ olsun gelip çektiler. İzmir Gaziemir Chery yetkili servisine. Arabayı kesinlikle garantiden yaptırmıyorlar. İkame araç vermiyorlar. Ellerinde arka cam yok ne zaman gelir sorusuna cevap verilmiyor. Ne olacak diye soruyorum cebinizden ya da kaskodan ödeyin diyorum. Araştırmalarım sonucu cherynin kullanmış olduğu sac kalitesi sebebi ile genleşmeden ötürü camı sıkıştırıp patlatmış olduğu sonucuna ulaştık. Zira temperli camı tuz buz edebilmek için ince kenarlardan darbe alması gerekiyor. Fotoğrafı tekrar ekliyorum. Aracın arka camı 3 köşesinden patlamış. Şimdi bu nasıl benim hatam olur. Koskoca Chery firmasının 1 tane araç arka camı yok mu? Nasıl bir kurumsallık bu anlamadım. Sanayideki senelerdir çalıştığım ustalar daha kurumsal çalışıyor.

21 Haziran 2024 13:53

Merhaba, Efe S. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

21 Haziran 2024 16:08

Tekrar merhaba. Cam olmadığı için sorun çözülene kadar en azından camın siparişini verilmesini talep ettim. Bu esnada sorun çözülür cam takılır en asından termin beklemeyiz diye düşündüm. Ve fakat İzmir erc servisi stok tutmadıklarını sadece araç özelinde bozulan parçayı sipariş edebildiklerini söylediler. Yani demem o ki aracınız bozulunca ellerinde yedek parça yok arkadaşların. Araca bakıyorlar eksik parçaları sipariş ediyorlar. Zaten 3 model araba var. Tamir servisinde nasıl stok olmaz? Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama Chery gerçekten pişmanlıktır.

28 Haziran 2024 18:45

Aracı sattım. Başka bir araç aldım. Sorunu asla çözemediler. Hatayı da asla kabul etmediler. Cherry pişmanlıktır. Yerine aldığım araç 2017 model olmasına rağmen güven veriyor. Oturaklı ve sağlam. Arka camın patlama sebebi kullanılan sacın kalitesizliği bu arada. Genleşip camı sıkıştırıp patlatıyor. Söyleyeceklerim bu kadar. Ama yineliyorum; Cherry pişmanlıktır.

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna

Chery Tamir Sorunu!

Tufan
12 Eylül 2023 14:15
Chery Türkiye'nin Sorunlara Karşı Vurdumduymazlığı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5 Araçta Garanti Sorunu Ve Çatlak Far Problemi

Ömer