Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Sağa Çekme Problemi

05 Eylül 2024 19:10

Merhabalar, yaklaşık 2-3 ay önce Antalya Antoto Chery bayisinden sıfır Chery Tiggo 7 Pro aldım ve aldıktan sonra fark ettim ki araç direksiyon düz olmasına rağmen sürekli sağa doğru gidiyor. Servise 4-5 kere gittim sürekli rot balans yapıldı denilip bana verildi. Fakat her defasında da problem devam ediyor ve sürekli araç gaza basınca sağa doğru gidiyor. Bu durumdan çok sıkıldım, araç hakkındaki memnuniyetim kalmadı gibi bir şey oldu, servis deseniz zaten o da aynı. Resmen araç içeriye sokulup tutulup bir süre bana geri veriliyor gibi bir durum söz konusu ve Antalya Antoto Chery bayi ve servisi de bu konuda hiçbir şekilde hiçbir şey yapmamaktadır. Bir araç sürekli aynı sorun ile karşılarına gelmesine rağmen hiçbir aksiyon alınmıyor. En sonunda bölge sorumluları da araç hakkında bir teste çıktı ve o da hiçbir şekilde bir aksiyon almadı neredeyse saçma şekilde lastiklerin yerlerini değiştirip deneyin diyor. Bu durumdan çok fazla rahatsızım yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

06 Eylül 2024 10:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Yasin T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

06 Eylül 2024 10:16

Merhaba, Yasin T. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

15 Ekim 2024 12:39

Merhaba, Yasin T. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

06 Kasım 2024 17:53

Nasıl bir bayidir nasıl bir servistir nasıl bir müşteri temsiliciği çözümsüzlüğüdür anlayamıyorum gerçekten. 8 kere oldu aracımı aynı problemden götürüyorum ve halen daha aracın normal olduğu iddia ediliyor bana her merciden. Gerçekten zerre memnun değilim hiçbir şekilde her şeyden.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı sorun benim aracımda da vardı. Direksiyon kutusu garantiden değişti. Tekrar rot balans yapıldı. Şu an çekme yapmıyor

Şikayeti Çözüldü

Benim aracımda ilk harekette sağ ön tekerden tık diye ses geliyordu aynı zamanda süratli giderken sağ ya da sola çekme vardı. Benim şikayetim yolda gezinme yapmasıydı. Rot yapıldığı halde devam ediyordu. Ankara tan otoda direksiyon kutusu arızası tespit edildi. Değiştikten sonra rot tekrar yapıldı tık sesi ve düz yolda kayma, gezinme ve çekme düzeldi.

Yasin

Merhabalar, bunu hangi ildeki servis keşfetti acaba?

Gökhan
Gökhan

Merhabalar. Bende de yüksek hızlarda gezinme sorunu vardı. Lastikleri iyi bir lastik ile değiştirdim ve sorun çözüldü. Sorun lastiklerden kaynaklı olabilir.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.

Özgür
02 Nisan 2024 16:05
Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.