Ahmet sonuçtan memnun değil

Chery Servisinde Parça Bekleme Kabusu

30 Kasım 2024 20:44

29.09.2024 tarihinde bir Chery Tiggo7 Pro aracımla kaza geçirdim. Aynı gün Kayseri servisine çekici ile aracımı getirdim. 30.09.2024'te servis inceledi ve alt takım için bazı parçaların siparişi verildi. 2 parça yurt dışından gelecek dendi, 20-25 günde gelir dendi. 30.11.2024 bugün hala parça gelmedi, tam 2 ay oldu. Aralık sonuna doğru geleceğini öğrendim. Takribi 3 ay olmuş olacak. Chery servis net cevap veremedi. Araçsız kaldım, 2 ay+ 1 ay daha beklemek zorunda kalıyorum. Servisi defalarca aramam ve de Chery TR merkezi aramam sonucu ikame araç verileceği söylendi ama hala o konuda da bekletilmekteyim. Chery TR'ye mesajla da ayrıca yazdım. Dönüş de olmadı. Durum ikame araç boyutunu da aştı, 3 ay araçsız kalarak maddi zarara uğradım. Çevremdeki insanlar dalga geçmeye başladı. 'Senin araç seneye ancak gelir' diye. Bu durumun düzeltilmesini Chery TR'den acilen bekliyorum.

02 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ahmet E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

02 Aralık 2024 09:59

Merhaba, Ahmet E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

03 Aralık 2024 19:09

Chery arıyor sadece. Çözüm falan sunmaları yok. Müşteri memnuniyeti umurlarında değil maalesef. İlgililere iletiyorlarmış. Ama ilgililer ilgilenmiyor. Yasal süreç başlatacağım bu çözümsüzlüğe.

11 Aralık 2024 11:53

Talep ettiğiniz belge ektedir. Chery yetkili servis hasar dosyası açtırma belgesi, adıma kasko poliçe bilgilerim ve Chery yetkili servis bilgisi.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Chery'nin Parça Tedarik Kabusu!

Erkan
13 Mart 2025 11:07
Chery'nin Parça Tedarik Kabusu!

Chery Tiggo 7 Pro Aracımın Yedek Parça Bekleyişi Mağduriyet Yarattı

Esra
14 Temmuz 2025 13:32
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo Pro 8 Yedek Parça Sorunu Ve İkame Araç Bekleyişi

Hüseyin