Ercan sonuçtan çok memnun

Chery Kocaeli Kaya Servisinde 45 Günlük Bekleyiş Ve İletişim Sorunları

03 Aralık 2024 23:56
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“İkame araç için teşekkür ederim”

27 Ekim 2024'de Chery tiggo Pro 7 aracımı geçirmiş olduğum kaza sonucu çekici vasıtası ile Chery Plaza Kocaeli kaya olan servise teslim ettim. Akabinde kasko vasıtası ile sigorta firmasından 12+3 gün ikame araç verildi. Günü bittiğinde sigortaya ikame aracı teslim ettim. Bu esnada aracım için bilgi istemek için defalarca aramama rağmen telefonla hiçbir şekilde ulaşamadım.

Aracın son durumu hakkında bilgi alayım diye işimi gücümü bırakıp 25km uzaklıkta olan servise gittim. Aracın tüm parçaları hazır 2 adet parça beklediklerini söylediler. Aracımın son halini görmek istememe rağmen (aracımın orada olup olmadığını dahi bilmiyorum.) aracı gösteremeyeceklerini söylediler. Biz sizi bilgilendireceğiz dediler. Ne arayan var ne soran. Chery müşteri hizmetlerini aradım, bunun akabinde e*** hanım diye biri aradı aracınız ile bizzat ben ilgileneceğim 45 gün olmadan ikame araç veremiyoruz fakat mağduriyetinizi gidermek için ilk boşa çıkan ikame aracı size yönlendireceği sözünü verdi.

Aradan 15 gün geçti ne arayan var ne soran. Bende aramama rağmen hiçbir şekilde ulaşamıyorum. 45 gün dolduğunda umarım başka bir pürüz çıkmaz. 45 günde kıstas nedir bunda esneme payları olacak mı göreceğiz. Chery fiyat performans olarak çevreme sürekli tavsiye ettiğim bir araçtı fakat koskoca Chery Türkiye 2 parçayı 40 gündür nasıl temin edemez anlamış değilim.

04 Aralık 2024 09:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Ercan Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

04 Aralık 2024 10:51

Merhaba, Ercan Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

04 Aralık 2024 15:56

İkame araç için teşekkür ederim

Çağla

Geçmiş olsun Ercan Bey. Sizin gibi ben de 19.10.2024 tarihinden bu yana aracımın tamir edilmesini beklemekteyim. Yurt dışından gelecek parçalarım olduğu söylendi ancak ne zaman geleceği konusunda ne yazık ki ne Kocaeli Kaya bayisinden ne de Chery Türkiye'den herhangi bir cevap alamadım.

Ercan

Geçmiş olsun çağla hanım. 45. Gün ya da öncesinde ikame araç temin edildi mi?

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Parça Tedarik Sorunu Ve İletişim Eksikliği

05 Şubat 2025 15:27